Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Скандален материал в руско издание: Български спасител пребил жена на наш плаж, можела да плува добре!
Автор: Васил Динев 12:06 / 17.08.2019Коментари (17)815
©
Руска туристка твърди, че е била пребита на плажа заради плуване зад шамандурата. Жената няма намерение да прости и иска да изправи виновника пред съда. Руското онлайн издание "Московский комсомолец" публикува материал, от който става ясно, че инцидентът е станал на плажа Кабакум в курорта Златни пясъци в България на 14 август. Plovdiv24.bg го публикува с незначителни промени:

50-годишната московчанка Олга (името е променено) пристига на брега на Черно море сама в края на юли. Жената отседнала в тризвезден хотел на 800 метра от морето. Няколко дни по-късно синът й идва в същия хотел заедно с приятелката си.

"Плувам много добре, обичам да плувам далеч от брега", каза Олга. "Отначало спасителят от първия пост, близо до който винаги влизах в морето, ми направи забележка, че не трябва да плувам зад шамандурите. Но тогава той видя колко уверено се държа над водата и се успокои".

14 август бил последният ден от нейната ваканция. В 12,00 часа Олга предала ключовете от стаята си и отишла на плажа на обичайното си място, за да се "сбогува с морето“. Плувайки за удоволствие, тя се обърнала към брега и видяла мъж на плажа, който викал и размахвал нещо. Тъй като на плажа и във водата почти нямало хора, Олга разбрала, че непознатият се обръща към нея. Според нея мъжът е носил червени шорти, абсолютно същите като всички спасители на брега. В тази връзка тя предположила, че той е спасител. Какво точно й изкрещял, Олга не разбрала, защото не разбирала български език.

В този момент, когато жената се опитала да се измъкне от водата, "спасителят“ се опитал да я сграбчи за косата. Олга обаче успяла да се освободи, след което той я ударил с длан по лицето.

"Опитах да се съпротивлявам, но той ми нанесе още няколко силни удара в лицето с юмрук или с длан, не съм сигурна. "Тогава паднах и загубих съзнание".

Олга се събудила, легнала на пясъка. Кой точно я е извадил от водата, тя не си спомня. Наоколо имало много хора. Сред тях тя видяла спасителя от първия пост, който й помогнал да стане и след това я закарал в медицинския център. Медицинският работник измил кръвта от лицето и главата на Олга, дал й хапчета. Спасителят помогнал на изплашената жена да стигне до хотела. На въпроса кой е този мъж, който я е бил, той отговори, че не помни името му.

В хотела Олга разказала на сина си всичко и те отишли ​​в полицията, където тя написала жалба. След което отлетяла за Москва.

На 15 август тя се обърнала към една от московските клиники, тъй като се почувствала много болна. По време на прегледа лекарите диагностицирали фрактура на носа и нараняване на главата. В момента Олга планира да подаде жалба и в московската полиция, тъй като иска да накаже виновника.

Още по темата: общо новини по темата: 106
26.10.2019 »
12.10.2019 »
01.10.2019 »
28.09.2019 »
28.09.2019 »
28.09.2019 »
предишна страница [ 1/18 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
В самальота може да е имало драка или на летище Сереметеново да е упала на земли...колко му трябва на човек на преклонна възраст да се потроши.
Aнонимен
на 17.08.2019 г.
-3
 
 
На мен спасителя ми разказа друго нещо.
-5
 
 
Милата тя.Търси да избие почивката! И кого ще съди ? Ни знае кой е,ни дали е местен или чужденец ? С червени шорти бил! Руснака е много самоуверен докато сере и много нещастен,като се насере!Като е добър плувец да отиде на неохраняем плаж да плува!
0
 
 
Кой крив, кой прав - нито е трябвало да плува след шамандурите (не са за красота) нито пък някой да я "спасява"... източните народи имат много трески за дялане :)))))
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: