Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Слави Трифонов категоричен: Без визи за Америка и членове на Шенген веднага!
Автор: Екип Ruse24.bg 10:29 / 03.01.2022Коментари (3)924
©
"Темата за Македония, извинете - темата за Северна Македония, е важна за всички българи. Защото е част от националната ни история и най-важното - защото над 200 хиляди български воини са умрели за свободата и обединението на тази земя.

Тъй като и аз съм българин и е важно за мен, ще споделя моето мнение.

Ходил съм един път в Македония.

В Скопие, срещу българското посолство, имаше голям надпис, написан със спрей. Надписът гласеше: “Бугари, мрете!".

Стоях срещу този надпис половин час. Гледах го и си мислех – защо, бе хора, какво сме ви направили, за да изпитвате такава омраза?

По чисто исторически и емоционални причини не трябва ли да е обратното? Нали стотици хиляди от вас имат български паспорти?

За да вземете български паспорт, трябва да докажете българските си корени. Значи, вие, дето имате български паспорти в Македония, извинете - в Северна Македония, искате самите вие да сте мъртви. Защото сте българи. По паспорт. И по ваше желание.

В учебниците ви по история пише, че българите са фашисти. Значи, самите вие сте фашисти. Разбира се, много мога да говоря по този въпрос, все с такива факти, но сега времето уж е друго.

На 10 януари ще има Консултативен съвет при президента, темата е Македония, извинете - Северна Македония, защото македонците искат да стават членове на Европейския съюз, а България ги блокира и всички ни натискат да ги пуснем. Въпреки всички факти, които ви изложих по-горе.

И как да постъпим сега, уважаеми българи, които не се срамувате да се наречете българи и носите понятието “българин" с гордост и достойнство в душата си?

Ще ви кажа какво мисля аз. След като американците толкова много искат Северна Македония в Европейския съюз, нека гражданите на България, както гражданите на повечето държави в Европейския съюз, да нямат нужда от визи, за да отидат в Америка. Тоест ние сме пълноправен член на ЕС и българските граждани, тъй като са европейци, нямат нужда от визи, за да отидат в Америка.

И второ, отново, тъй като сме пълноправен член на Европейския съюз, България веднага трябва да стане член на шенгенското пространство. Аман от чакане, чакални и уж сме европейци, ама сме по-малко европейци от истинските европейци. Така че - без визи за Америка и членове на Шенген веднага.

След като САЩ и Европейският съюз искат от нас да бъдем лоялни партньори - добре, но лоялността е в две посоки. Ние ще бъдем лоялни към тях, но нека и те да бъдат лоялни към нас. Така е честно. И така е редно.

При тези условия и ако македонците, извинете - северномакедонците, изпълнят нашите условия, подписани в Договора за приятелство, добросъседство и сътрудничество между България и Северна Македония, можем да започнем преговорния процес за допускане на Северна Македония в Европейския съюз.

Така мисля аз, Станислав Тодоров Трифонов, гражданин на България", написа лидерът на "Има такъв народ" преди минути във Фейсбук.

Още по темата: общо новини по темата: 440
27.03.2024 »
27.03.2024 »
26.03.2024 »
22.03.2024 »
21.03.2024 »
21.03.2024 »
предишна страница [ 1/74 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
А,КОЙ БЕШЕ ТОЗИ,А ДЯДО ЧАЛГАДЖИЯ.ПАК СЕ ИЗКАЗВА НЕПОДГОТВЕН.НЯМА,НЯМА И КАЗВА НА МАГАРЕТО ЧУШ.ДЯДО ГЛЕДАИ СИ СТАРИНИТЕ.
0
 
 
В политиката подобни алъш вериши не са ,като мутренски медиен пазар. САЩ не са в ЕС да имат отношение към казуса. Плюс това изискванията за Шенген сме ги изпълнили. Не знам що трябва изобщо да търгуваме това. От чалгар политик трудно се става.
0
 
 
още нещо,чалгарче?гледай си болното здраве и търкай дивана,смотан ПРОСТАК!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Декември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: