Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Слави заплаши: Насила ще ме вкарат в политиката
Автор: Екип Ruse24.bg 11:02 / 29.07.2016Коментари (16)395
© btv
"Ако някой си мисли, че това е краят, значи нещо се е объркал." Това заяви в сутрешния блок на bTV Слави Трифонов по повод факта, че Конституционният съд махна 3 от 6-те въпроса за инициирания от него референдум, и по-специално този за прекия избор на полицейски шефове. Съдиите били "комсомолци".

Шоуменът призна, че мисълта да влезе в политиката не му е чужда: 

"Мисля, че Конституционният съд и разни други субекти доста сериозно ме тикат към нещо, което аз се двоумя, но те са се засилили. И аз, аха да си разказвам вицове, те ми казват: "Недей". Обикновено, когато човек си го проси, си го получава".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Има и още нещо, което нагледно показва, колко са зле в това шоу, но пък си вярват, че са гении и имат страшни идеи. Въпросите им, като изключим, че могат да се решат само от ВНС, са и глупави и вредни и показват, че тези хора не са наясно какво искат. Мажоритарни избори искат. Щели така да гласуват за личности. Абе аланкооолу, никакви личности няма да влязат в парламента, а поредните да не казвам какви. Нямаше ли кой да ви обясни, че при мажоритарен вот системата за разпределяне на мандатите е различна и е възможно кандидат с 10 000 гласа да влезе за сметка на кандидат с 50 000, който да остане извън борда. Това ли ви е разбирането за правилно. Да избирали шефове на РПУ-та. И квооооо. Какво ще стане. Те пак ще са подчинени на администрация назначена от министъра. Да не говорим, че полицията е така разбита, че избори за шефове на РПУ нищо, ама нищо няма да променят. Абе аланкоолу кво ще кажете Столипиново да избере шеф на полицията в Пловдив (а то ще стане, понеже само те ще гласуват мотивирани от кебапчета, 20 лева и обещания да не плащат ток) ... красиво,а?
-2
 
 
Похвално е самоучастието с минуси срещу kigebr...Чалгаслушащите и гледащите индивиди на двата пловдивски "кранта",веднага са налазили мнението на човек който не обича да гледа фалшиви селяндури от хранилката на партията :) На тях не им е приятно за учиндолския цървул да се говори ,че е плешив наркоман и чалгар,защото те харесват такива :) Истината е че тоя боклук е следващия в списъка след Бареков,,да поеме политическата щафета на МАЛОУМНИЦИТЕ за да разбите модела на ГЕРБ и грижливо го захранват и подкрепят от 10 години!
+1
 
 
99% от феновете на този гнусен чалгар дори не знаят какво е Конституция и Конституционен съд....
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 29.07.2016 г.
+1
 
 
Това с прекия избор на полицейски началници наистина е тъпо. Това ще е най-лесния начин мафиотите да си сложат удобни за тях ченгета. Като знаем колко лесно се купуват гласове, колко са продажни всички на изборни длъжности и как не обичаме да гласуваме .......
-4
 
 
Ако имаше съд , прокуратура и данъчни в България щеше да си вкаран отдавна в затвора ,плешив наркоман и чалгар!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Борба за влияние в Близкия Изток
Великден 2024 г.
Закупуване на самолети F-16
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: