Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Снимат "Рамбо 5“ на Побитите камъни?
Автор: Екип Ruse24.bg 10:23 / 28.08.2018Коментари (2)1223
©
Силвестър Сталоун ще се бори с лошите на Побитите камъни край Варна. Клапата за новите премеждия на култовия му герой Рамбо ще щракне съвсем скоро, и очаквано, част от снимките ще са у нас.

За това намекна с кадри в социалните мрежи един от продуцентите на "Рамбо 5“ Криста Камбел, в чийто актив от филмови проекти влизат основно заглавия, реализирани на български терен като "Код: Ел Ей“, "Бодигард на убиеца“ и "Хелбой“. "Невероятно е“, гласи коментарът на американката под снимки и видеа от локации във Варна и София, а към него тя не е забравила да отбележи и продукциите, по които работи – екшъна със Слай и новия трилър War Pigs. Това от своя страна означава, че съвсем скоро на наш терен можем да очакваме още Мел Гибсън и Колин Фарел, които са сред звездите в War Pigs. Стартът на снимките се очаква през октомври, малко след като синът на автора на "Страстите Христови“ - Майло Гибсън, пристигне в София за друг проект - военната драма The Outpost с Орландо Блуум. Пред "Монитор“ от "Ню Бояна“ коментираха, че голяма част от работата по двата нови проекта всъщност ще бъде изнесена в чужбина. Въпреки това, макар и за кратко, се очаква екипите на продукциите да пристигнат и в България.

В момента Силвестър Сталоун е в усилени тренировки за "Рамбо 5“. През последните дни той залива последователите си в социалните мрежи със снимки и видеа от фитнес залата. Сюжетът на лентата ще позиционира любимия на поколения киномани герой в Аризона, откъдето той ще тръгне по дирите на мексикански секстрафикант. Дясна ръка в преследването ще му бъде местен журналист.

Новото заглавие в поредицата за Джон Рамбо бе обявено още в рамките на филмовия фестивал в Кан през май. Тогава продуцентите уточниха, че сцените ще бъдат реализирани на няколко места, сред които Лондон и Канарските острови. Като начална дата за снимките пък бе посочена 1 септември.

Още през пролетта стана ясно, че самият Слай работи по сценария на новия "Рамбо“, а на режисьорския стол ще дебютира Ейдриън Грюнберг.

Очаква се по-късно тази година Сталоун да кацне у нас и за снимките на четвъртия филм под щампата на "Непобедимите“. Подробности около лентата все още се пазят в тайна, но според спекулациите Слай ще получи 20 милиона от предвидените над 100 милиона долара бюджет.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Отивай да живееш в неосквернената Матушка....може и в Северна Корея
Aнонимен
на 28.08.2018 г.
+2
 
 
не остана българска хубост неосквернена от тези кравари
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: