Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Спират от печат вестниците "Монитор" и "Политика"
Автор: Екип Ruse24.bg 16:03 / 21.03.2022Коментари (0)619
© iStock
"Вестник Телеграф“ ЕООД предприема реорганизация във вестникарската група. В отговор на бързата дигитализация на медийния пазар, икономическите последици от пандемията и извънредната международна ситуация, довела до нарушаване на доставките на печатарска хартия, съдържанието на вестниците "Монитор“ и "Политика“ ще бъде пренасочено към "Телеграф“, "Мач Телеграф“ и техния уеб портал – www.telegraph.bg.

"Вярваме, че сме избрали точния момент за тази стъпка. Тя ще ни даде възможност да инвестираме още по-мащабно във вестниците "Телеграф“ и "Мач Телеграф“. И двата вестника са с водещи и стабилни позиции на българския пазар и ние ще продължим да разширяваме тяхното влияние. Това включва и онлайн пространството, след успешната им дигитална трансформация от екипа на Нет Инфо“ – коментира Дирк Геркенс, главен изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп и директор "Програмиране, продукция и рекламни продажби“ на Юнайтед Медия.

Вестник "Монитор“ ще излезе за последен път утре (22 март 2022 година). Последният брой е специално издание. То ще обобщи значимите събития от България и света и ще припомни важни истории в 24 страници, белязали 24-те години, в които вестникът е издаван. Последният брой на в. "Монитор“ също така ще бъде предложен и в 24 уникални колекционерски блокчейн NFT. Повече информация за това може да бъде открита на www.monitor.bg. Преустановява се издаването и на в. "Политика“.

"Преструктурирането на издателството ще ни позволи да фокусираме усилията си в реалния избор на българския читател - "Телеграф“ и "Мач Телеграф“. Те са сред лидерите в своята сфера и са единствените вестници в България, които излизат седем дни в седмицата и предлагат богато разнообразие от допълнителни приложения и списания като подарък. Промените ще ни позволят също така да подсилим водещите ни издания с част от журналистическите екипи на "Монитор“ и "Политика“ - допълва Емил Спахийски, директор "Съдържание и бизнес развитие“ на "Вестник Телеграф“ ЕООД.

Виктория Пенкова е новият главен редактор на в. "Телеграф“. Тя е един от водещите журналисти в изданието, с повече от 14 години опит в криминалния ресор. Носител е на награда от Съюза на българските журналисти, както и на отличието "Сърце и слово срещу наркотиците", в памет на Виктория Герин за "системно и реалистично отразяване на проблемите с наркотици, корупция, влиянието на организираната престъпност, престъпленията срещу деца чрез интернет“. Виктория Пенкова е работила във вестниците "Дума“ и "Кеш“. Два пъти е била на журналистически мисии в Афганистан и веднъж в Ирак.

"Вестник Телеграф“ ЕООД има и нов Търговски директор, който ще работи усилено за постигане на рекламната ефективност на компанията. Позицията се заема от Ралица Тошкова. Нейната експертиза и професионални качества са от важно значение за запазване на лидерската позиция на "Телеграф“ и "Мач Телеграф“. Тя има над 20-годишен опит в продажбата на медийни продукти в издателския, радио и онлайн пазар, както и в организацията на събития. В продължение на 12 години тя е част от търговския екип на Нет Инфо и ръководи направление "Бизнес развитие“.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Поскъпване на хранителните продукти
Парламентарни избори 2024
България и Войната в Украйна
Влизането на България в Шенген
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: