Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Стената във "Фермата" рухна заради любовта между сиромах и чорбаджийка
Автор: Екип Ruse24.bg 12:10 / 27.09.2019Коментари (0)735
©
Балканският шампион по културизъм от отбора на сиромасите Тихомир Рангелов избра да се бори за оставането си във "Фермата: Нов свят“ с треньора на звездите Сами Хоссни от отбора на чорбаджиите. "Искам силен, равностоен мъжки дуел, а и двамата ще направим зрелище за зрителите“, аргументира избора си Рангелов, за когото това ще е втори дуел.

На старта на предаването спортистът понесе категорична загуба от Иван Милин в извънредния дуел за място във "Фермата“ с 10:0, но сиромаси и чорбаджии гласуваха Тихомир да остане в шоуто. "Това с Милин си беше излагация, жадувам за реванш. Искам да покажа на всички, че мога да се бия“, обясни той, след като беше избран за първи дуелист от фермера на седмицата при сиромасите Маргарита Христова. Тя аргументира избора си с факта, че Тихомир познава Арената и заслужава да получи реванш, след тежката загуба от изгонения Иван Милин.

Според правилата на предаването Тихомир получи правото да прекара 24 часа във фермата на чорбаджиите, за да си избере съперник за дуела сред мъжете. Временният трансфер в отбора на богатите бе истинска награда за изгладнелия Тихомир и стана повод за коментари между чорбаджиите, които не на шега се притесниха дали ще остане някаква храна след гостуването му.

Дуелът в събота вечер ще сблъска двама от най-силните мъже в шоуто. "Момичета, помолете Сами да се съблече за последно, защото отива на дуел!“, пошегува се водещият Иван Христов. Хоссни прие с ентусиазъм факта, че излиза на арената на третата седмица от престоя си в шоуто. "Когато се сблъскахме с Тишо на ратайските битки, усетих много готино съревнование между нас, сега ще е още по-мащабно и яко за гледане“, коментира той.

Само 20 дни след като две групи участници започнаха живота си в две отделни ферми, стената, която ги разделя, рухна символично, заради любовта между "сиромаха“ Краси Джунов и "чорбаджийката“ с никарагуанска кръв Паулина Ванегас. Първоначалните симпатии между тях прераснаха в любовна авантюра, която не признава нито разделението между бедни и богати, нито правилата на предаването. Флиртът между Краси и Паулина се разви в задушевни разговори на оградата между двете стопанства и им спечели прякорите Ромео и Жулиета. След поредица от емоционални събития, в четвъртък вечер Джунов призна, че е влюбен и се реши на революционната крачка да прескочи оградата, за да бъде по-близо до любимата си. Двамата се отдадоха на целувки и прегръдки в лятната кухня, където автомонтьора съобщи, че няма да се върне при съотборниците си, а ще спи в чорбаджийската фермерска къща. Какви ще бъдат последиците от емоционалното решение на Краси да наруши правилата на предаването и да прескочи оградата, която все още разделя двата отбора, ще стане ясно в петък вечер, от 21.00 часа по bTV.

Докато Паулина изживява любовното си увлечение, съотборничката й Кристиана Брънзалова получи неочакван подарък за рождения си ден – посещение, торта и песен от Мъдреца на сезона Орлин Горанов. Той изненада чорбаджиите по време на празненството за 25-ият рожден ден на архитектката, която избра родното си село Хвойна пред кариера в Милано.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: