Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Съседка на семейството от Габрово разкри потресаващи тайни за живота им
Автор: Екип Ruse24.bg 13:47 / 06.07.2019Коментари (0)652
©
Три дни след жестокото убийство в Габрово, при което баща хвърли от мост петгодишния си син Дариел, съседка на семейството разкрива другата гледна точка за родителите и отношенията в семейството им. Зорница Д. живее в същия блок и вход и твърди, че познава добре убиеца, съпругата му и жертвата.

"Не мога да остана безучастна и да гледам как обвиняват за всичко бащата и го изкарват единствено него виновен, а Поля излиза като жертва и добра и грижовна майка. И двамата са еднакво виновни за случилото се. Бяха ненормалници и постоянно се караха", твърди комшийката. Тя разказва, че в семейството непрекъснато имало кавги и се чували виковете на Поля, пише "Монитор".

"Това обаче не бяха викове от бой. Тя крещеше по бащата и детето: "Мразя ви! Не мога да ви дишам, изроди! Вървете на майната си!" И двамата не бяха никакви родители. Оставяха детето само да се разхожда по тъмнините, а те играеха табла и пиеха на една маса пред блока. Бащата неведнъж ми е споделял, че Поля не иска изобщо да се грижи за детето и се е заканвал да я напердаши, защото тя оставяла малкия болен и не искала да му дава лекарства, да го лекува. Не е вярно, че Дилян не обичаше Дариел. Обичаше го много! Постоянно тичаше с него по болници, когато се разболее. Купуваше му нови играчки, глезеше го. Не знам какво го е накарало да извърши това ужасно нещо. Но със сигурност майката също има вина, защото тя го е довела до това състояние", убедена е съседката Зорница.

Тя разказва също, че нито веднъж не е виждала майката в кръв, а за поведението на "тормозената" жена споделя: "Излизаше късно вечер, облечена като евтина проститутка и заминаваше някъде чак до сутринта. Категорично заявявам, че майката в никакъв случай не е жертва на домашно насилие."

Зорница също споделя нещо, което казаха и останалите съседи и живеещи в квартала – че през последните месеци майката Поля изглеждала бременна и имала коремче. След като се върнала след две седмици, прекарани в неизвестност обаче, коремчето и го нямало. Комшийката вижда също противоречие в думите на майката.

"Първо казва, че Дилян е заплашвал да ги убие и двамата. След това тя изчезва, като оставя детето на насилника. Това поведение на грижовна майка ли е?" Жената намира обяснение и за причината, подтикнала бащата да убие детето. "Той не работеше никъде и нямаше пари за да гледа детето сам. И затова сигурно е решил да го убие за да се отърве от него."

Комшийката отрича също твърдението, че бащата убиец е бил наркоман. "Никога не съм го виждала да бъде в неадекватно състояние. В семейството си може да се карали, но с останалите хора от блока и от квартала, беше учтив. През зимата ми е помагал да изкарам колата, чистеше и ринеше сняг през блока, помагаше ми когато се прибирах с чанти с покупки. Никога не е бил пиян или надрусан."

Съседи на семейството на убиеца пък разказват, че в деня, когато Дилян бил арестуван, жена му Поля се прибрала в жилището. Но не била сама. С нея имало мъж, с когото са  забелязани няколко пъти да излизат и да пушат цигари на балкона. Съкварталците й предполагат, че този мъж най-вероятно е мистериозният любовник, при когото жената е прекарала две седмици, след като напуснала дома си.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: