Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Татуировка издала изнасилвача от Слънчев бряг, нападнатата едва успяла да избяга
Автор: Екип Ruse24.bg 14:58 / 03.06.2019Коментари (5)1103
©
Както Burgas24.bg вече съобщи рано сутринта на 1 юни в хотел в Слънчев бряг се разигра грозна сцена и младо момиче едва се отървала от изнасилване.

Несебърските полицаи заловиха много бързо изнасилвача, разпознат по татуировка на едната ръка. За три часа криминалистите изгледали всички записи от камери на мястото на инцидента и стигнали до извършителя- Божидар И., който работел като готвач в един от отворените вече хотели на курорта – "Централ плаза“, съобщава "Труд".Инцидентът, който изправил на нокти полиция и прокуратура в Несебър, станал призори – около 05. 20 ч. сутринта в същия хотел.

Божидар И. бил от Ямбол, криминално проявен, осъществил преди време брутален грабеж. В хотела той се уредил на престижната и добре платена сезонна работа. Вечерта преди случката обаче пил доста и започнал да задиря 25-годишно момиче – сервитьорка в ресторанта. Въпреки, че младата жена му отказвала, той започнал да нахалства и постепенно станал агресивен. Когато тя се опитала да се отърве от него, изтичвайки по коридора към стаята си, Божидар хукнал подире й. Докопал я за косата и започнал да я бута с всичка сила към стаята, като я удрял с юмруци в областта на главата, гърдите, корема, областта на бъбреците. Насилникът нанесъл удари и с коляно в дясната част на ханша на момичето, огъвал ухото й.

Младата жена работела като сервитьорка в Бургас, но за летния сезон решила да припечели от гурбет в най-големия ни черноморски курорт и се хванала там на работа. Персоналът бил още нов, повечето от хората не се познавали помежду си. Момичето било фино и слабичко и напрягайки сетни сили успяло да се изтръгне от изнасилвача и да избяга. Трепереща, тя се приютила на рецепцията и позвънила на тел. 112.

Полицаите пристигнали, камерите от хотела били иззети и изгледани от криминалистите минута по минута. След като бил разпознат по татуировката-плетеница, готвачът бил открит в неговата стая в хотела и арестуван.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
Е как момичето го били задявали,цяла вечер и не е знаела,че тоя е бил готвач в хотела,дето тя пък била сервитьорка.Пък гледали записите,пък тогава го арестували.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Проблем с недостига и износа на лекарства
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: