Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Телци, осъзнайте се, Деви, днес е ден за работа!
Автор: Екип Ruse24.bg 08:53 / 05.05.2021Коментари (0)651
©
Дневен хороскоп за 05.05.2021 изготвен от Светлана Тилкова-Алена

ОВЕН


Денят е благоприятен за съвместна работа с вашите колеги. Стабилизирайте позициите си. Проведете разговорите с ръководството. Обмислете начина за разрешаване на съдебни спорове, свързани с вашия бизнес. Завършете вече започнатите задачи и вземете важни решения свързани с вашето бъдеще. Не пренасяйте лошото си настроение от работното място в семейството и на среща с интимната си половинка. Вечерта се постарайте да не спорите с любимите си хора, ако имате намерение да ги приласкаете за сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Този ден изисква самоанализ и осъзнаване на допуснатите грешки, за да продължите по пътя си без повече препятствия. Не сте непогрешими. Не губете реалната представа за възможностите си. Много от плановете ще ви се видят реални, но след време може да са проблемни, ако са свързани с необмислени инвестиции. Близките ви и брачната ви половинка очакват да сте заедно вечерта. Отдайте се на чувствата си. Любимите ви са подготвили приятна романтична вечеря, гарнирана и със сексуални удоволствия, които не трябва да пропускате.

БЛИЗНАЦИ

Предпазвайте се от некоректни партньорства. Очаквайте новина за приходи,  които ще са причина за завистта на хората около вас, заради факта, че ги заработвате с лекота. Не притъпявайте чувството си за самосъхранение, забравете намерението си да инвестирате през следващите дни. Разчитайте на себе си и се вслушвайте в гласът на интуицията си. Импулсивните действия са във ваша вреда.  Не допускайте агресията да премине и в отношенията с любимите ви хора, които не са заслужили с нищо лошото ви отношение. Ако не сте се освободили от агресивната си нагласа, по-добре се откажете от сексуалните удоволствия.

РАК

От сутринта сте се задълбочили и продължавате да работите по започнатите проекти, въпреки че около вас цари странно и необяснимо напрежение. Предпазливостта е задължителна. Недоволството ви е породено от поведението на вашите колеги. Завиждат ви заради неосъществени техни очаквания. Не се надявайте на среща с дългоочакваната голяма любов, ако сте изживели скорошна раздяла. Още не сте в състояние да преценявате правилно новите си познати. Сексуалните мигове ще ви доставят удоволствие, ако срещнете взаимност в чувствата и не се отдалечите с усещането че сте неразбрани.

ЛЪВ

Изкушени сте да поставите ново начало, само защото искате да спечелите бързо пари, но е добре да не избързвате и да го отложите за следобед. Не се изкушавайте от предложения за промяна на вашето работно място. Заради вашата прибързаност ще съсипете сами постигнатото и ще се лишите от нови хубави възможности да изява. Отдайте се на чувствата си и не пренебрегвайте романтичните мигове тази вечер. Може да пропуснете сексуалните удоволствия, единствено, ако те са насилие над волята ви, за да не разочаровате интимната си половинка.

ДЕВА

Завършете без да се бавите задачите, които сте започнали тази сутрин. Ще имате успехи, ако работите в сферата на търговията. Проведете делови и лични разговори без агресия и нападателно поведение. Няма как да наложите насила идеите си. Лични проблеми ще разрешите бързо, ако действате обмислено и предпазливо. Брачната ви половинка се старае да се съобрази с вашите задължения, но сте длъжни да намерите време и за интимни мигове и разговори със семейството си. Сексът ще ви зареди с отлично настроение и ще влее във вас нови сили.

ВЕЗНИ

Бъдете внимателни на работното място и при обсъждане на нови идеи, за да не останете излъгани от деловите си партньори. Отложете планираните разходи за следващата седмица, за да сте сигурни в приходите си. При работа с документи, които ще подавате в правителствени организации бъдете внимателни. Радвате се на успех в личните отношения, но се пазете да не предизвикате ревността на половинката си заради неочаквано впечатляващо запознанство. От вас зависи дали ще изживеете незабравими сексуални мигове с интимната си половинка или ще решите да изневерите. 

СКОРПИОН

Ще се запознаете с хора, които са ваши бъдещи делови партньори. Ще срещнете интелектуалци, които ще променят живота ви.  Преценявайте добре новите си познати, за да не се разочаровате. Ако сте се хвалили и сте приказвали повече от позволеното рискувате да се провалите. Не разчитайте на късмета си и не рискувайте. Очертават се проблеми отново в личните отношения. Бъдете търпеливи и не обсаждайте брачната си половинка с въпроси, на които не иска да ви отговори. Любимите ви хора са огорчени от непрекъсната ви заетост и нежеланието ви да се отдадете на сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Завършете започнатите служебни задачи и няма да усетите трудностите, заради забавяне по ваша вина. Направете оценка на работата си. Общуването с колегите ви е хармонично. Ще успявате ако се занимавате с търговия. Ако имате семеен бизнес и сте назначили ваши роднини, днес може да ви завлекат с пари. Наясно сте, че ако са ви изневерили няма да простите и ще приключите веднага отношенията с интимната си половинка, но ако вие сте залитнали встрани ще търсите начин да получите прошка. Сексът е от огромно значение за вас и за отношенията ви, но се отдайте на сексуални удоволствия, само ако чувствата ви са споделени.

КОЗИРОГ

Появата на нови идеи ще ви позволи да се развивате. Вашите ненавременни опити за изясняване на отношенията на работното място, са причина за разправии с вашите колеги. Не бързайте с взимането на крайни решения подтиквани от емоцията. Не разчитайте, че новите ви познати ще ви отворят път към бъдещи успехи. Любимите ви хора са изпълнени с очакване за романтични мигове и приятни изживявания. Не ги лишавайте от тях. Вечерта си останете у дома и се отдайте на сексуални удоволствия, след които ще се почувствате преродени.

ВОДОЛЕЙ

Блестите с чар и общителност и привличате нови партньори. Не се самозабравяйте, защото някои от тях се домогват до вас, за да ви използват. Променете живота си, за да се издигнете в професионално отношение. Много от вас ще се възползват от скритите си резерви.  Не раздавайте заеми. Отношенията в семейството са хармонични. Не ги съсипвайте с ината си и нежеланието да сте в хармония с половинката си! Любимите ви хора се надяват, че вечерта ще се усамотите и ще се отдадете на сексуални изживявания.

РИБИ

Изпитвате желание да се задълбочите в мислите си и да изясните чувствата си, но ви е трудно да го сторите, защото сте неуверени и разочаровани от вашите колеги. Усамотяването ще ви помогне да постигнете целта си. Благоприятни са творческите срещи и обмяна на опит. Семейството ви е недоволно от отсъствието ви вечерта, но ще се наложи да прояви разбиране, защото то е важно и за бъдещите ви професионални успехи. След като се приберете, дори и ако сте изтощени, не пропускайте сексуалните удоволствия, за да си спестите разправията с интимната половинка.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: