Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Тежки житейски неволи подтикнали милионера Румен към самоубийство
Автор: Екип Ruse24.bg 12:45 / 02.11.2020Коментари (0)481
©
Историята на един от тотомилионерите  не е с хепиенд. Румен Пеовски от благоевградското село Покровник вчера по обяд бе приет в критично състояние в реанимация на благоевградската болница след опит да се самоубие с поглъщане на отрова Б-58. Кметът на селото Недко Ангелов научил от съседка на 59-годишният мъж новината, но подробности хората в селото вчера не знаеха.

Тотомилионерът живеел сам след смъртта на майка му преди няколко месеца, пише в-к Струма. През април 2017 г. той се оказа късметлия, като с фиш за 1,20 лв. спечели джакпота в играта "6 от 42" на Тото 2 в размер на 1 663 872.70 лева. Жена му и децата години преди това бяха заминали да работят в чужбина. Богатството обаче не донесло щастие на Румен, а го вкарало в психиатрия, в полицията, в съда, а накрая и в реанимация.

Негови познати разказват как с месици обикалял кръчмите и баровете, пръскал луди пари. По разкази на съседи Румен се събрал с лоша компания и започнал нонстоп пиянски запои, след които ставал агресивен. През август след спечелване на джакпота той бил настанен за лечение в психиатрия за 3 месеца по искане на Районна прокуратура заради нападение над съседите си с косачка и с ловната пушка на баща си, която взел, като разбил касата, в която била съхранявана. Същата нощ той подгонил с нож и майка си, като потрошил гардероба в дома си.

Негов съселянин пък го съдил, защото платил част от печелившия фиш. Той разказвал как всеки път играели заедно с Румен и си поделяли парите за фиша. Тотомилионерът пък отрича и твърди, че даже сменил една от цифрите, което му донесло печалбата. Като капак, се появила и жена, която заедно с дъщеря си му профукала парите и оставила Румен без стотинка. После го изоставила, за да търси нов паралия.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: