Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Тома Белев показа потресаващи снимки на убити бременни диви кози (18+)
Автор: Екип Ruse24.bg 12:19 / 15.12.2020Коментари (10)975
Тома Белев е еколог. Той е магистър по горско стопанство – опазване на природната среда. 17 години е работил в системата на държавната горска администрации и е отговарял за защитените територии и Природен парк Витоша. Автор в няколко плана за управление на защитени територии. Председател на Асоциацията на парковете в България.

В профила си във фейсбук той публикува наистина смущаващи снимки на убити бременни диви кози. Според неговите думи снимките са от Пирин. Няма никакво значение от къде са. Това е поредното доказателство, че човекът е най-жестокото животно на планетата. Ето и текстът му към снимките 

Извинявам се за снимките, но снимките са си снимки.

Изпратиха ми ги преди малко. От Пирин - район Каменица.

Всъщност откъдето и да са - да убиеш женско бременно животно е варварство. Да убиеш 14 диви кози е голямо варварство. Уроди. Не само тези дето са стреляли. Но и тези дето управляват опазването на природата, но не различават бук от дъб. И тези дето раздават ловни концесии на ръба на националните паркове. И онези дето гласуват бюджета на парковете, който плаща заплата от 600 лева на рейнджърите да гонят бракониери. Уроди. Уроди.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тоя олигофрен Белев е напално отка4ил.Так снимка не е от сега а мойе и да не е от Бг.Аиде за Карлуково.
0
 
 
Колкото повече комплекси, толкова повече нужда от стрелби по животинки и тупане в гърдите на маса. Разликата между пещерния човек и застрелялият бременно животно ловец е само в оръжието.
0
 
 
Съмнения има дали въобще снимките са правени в България. До това заключение стигат експертите заради окраската на козите, които не приличат на подвида балканска дива коза. Прокуратурата в Сандански и Разлог вече са сезирани и са започнали проверка, дали това е истински случай или умишлена фалшификация с цел публични или политически дивиденти.
0
 
 
За втори път днес, циганска нация!
0
 
 
Мръсна кретенска измет са тези твари. Да убиваш животно какво ти дава право. Мръсна комплексарска паплач, заслужаваща да усетят пушката отзад. Да изпитваш удоволсвтие като убиваш !!!!
-1
 
 
от форумите: - "Фейк снимки, обичайната практика на зелената мафия, а целта е да се усвояват пари - в тази област Тома Белев кръстникът на бг зелената мафия, трябва да признаем е виртуоз. А иначе ловците се тази които се грижат за дивеча и гората, а не разни свърхемоционални розови пеперудки, виждали гора само на снимка."
+1
 
 
То понеже имаме много диви кози, та дайте да ги избиваме! Какво пречат дивите кози, на кой? Не са хищници, не нападат хора и животни.Живеят високо в планината.Как хората не разбират,че избивайки тези кози,нарушават екосистемата.Днес един вид изчезва, утре друг вид, загине ли еко системата, загива и земята.
0
 
 
На Всички властимащи които не взимат мерки за такива издевателства над животни, им пожелавам така да гледат техните деца някой ден.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: