Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Тошко Йорданов за записите: ПП са по-неприемливи от всички, дори Борисов не си е позволявал да говори такива неща
Автор: Екип Ruse24.bg 10:29 / 28.05.2023Коментари (0)575
©
"Истината победи и се видя, има удовлетвореност. Господин Трифонов няколко пъти каза една мисъл на Сенека – "Времето разкрива истината. Ние сме нормални хора и това е намигване към цялата ситуация. Знаете израза "Ще си взема пуканки, за да им гледам сеира“. Това заяви пред bTV Тошко Йорданов от "Има такъв народ“, след като от партията му пуснаха кадър как гледат брифинга на Радостин Василев за записите с "Продължаваме промяната“.

"Продължаваме промяната" са по-неприемливи от всички. Не сме чули толкова брутален запис на ГЕРБ. Дори Бойко Борисов не си е позволявал да говори такива неща. Не са правили това, направиха куп други глупости, но не сме видели такава откровена жажда за власт. Асен Василев и Кирил Петков са болни на тема власт с всякакви средства", заяви Тошко Йорданов.

"Сеирът беше и на Радостин Василев, и на "Продължаваме промяната“, и на ГЕРБ, и на БСП, и на журналистите. За една година се изсипаха тотални лъжи и помия върху "Има такъв народ“. Ние опровергавахме, но нямахме достатъчна чуваемост. Когато истината е такава, каквото е, става ясно кой е бил прав“, посочи той.

"Чухме как Кирил и Асен говорят как трябва да се овладеят службите, всички силови структури в страната. Как това е синхронизирано с чужди посолства, как структурата и хората, които ще бъдат сложени, са одобрени от тях. Асен казва, че всеки, който иска да бъде министър, трябва да се подпише с кръв и законно или незаконно да уволни всички в администрацията и в контролните органи и във всякакви държавни структури, как са правили "ала-бала“ с президента, защото иначе реалния им резултат е между 7 и 10%, как са вкарали един кон или откраднали един бутон, за да получат този резултат. Как Христо Иванов е измислил гениален начин, за да се запази имунитетът на Бойко Борисов, така че да се закрепи правителството. Как ДПС няма да бъдат атакувани, защото Христо Иванов е казал, че им трябват. И кое е малкото ДПС в този случай? "Демократична България“. Кое е малкото ГЕРБ? "Продължаваме промяната“, коментира Тошко Йорданов.

"Да чухте в тези четири часа реплика за инфлацията, овладяването на цените, бюджета и горивата“, запита той.

"Ние ГЕРБ ги изчегъртахме, те преди владееха всичко и това беше невъзможно. Слава богу, след това изчегъртахме и ПП-тата. Още докато бяхме в коалиция с тях, ви казвахме, че Кирил Петков, е същият като Бойко Борисов, че иска да прави промени с КОМПИ, за да си има бухалки“, заяви Йорданов.

"Решението е да има експертен кабинет, подкрепен от повечето партии в парламента. Първият мандат се провали, вторият – е абсурдно, да подкрепиш национални предатели в парламента, третият мандат е единственият вариант. "Продължаваме промяната“ са по-големият проблем от всички останали. "Демократична България“ не са "Продължаваме промяната“, те обаче са им коалиционни партньори – ако не гласуваш за тях, те обявяват за враг. Там има много повече разум, но все пак варденето на Бойко Борисов го измисли Христо Иванов“, посочи още той.

Още по темата: общо новини по темата: 872
21.06.2023 »
10.06.2023 »
10.06.2023 »
08.06.2023 »
07.06.2023 »
07.06.2023 »
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: