Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Трудности очакват всички зодии днес
Автор: Екип Ruse24.bg 09:12 / 06.08.2021Коментари (0)799
©
Дневен хороскоп за 06.08.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


В този ден отложете обсъждането на важни решения и започването на нови задачи. Правилната оценка ще ви помогне да направите верните изводи и да предприемете необходимите действия. Внимавайте с деловите запознанства, защото ви е трудно да ги прецените и да отсеете полезните. Не пречупвайте чувствата си през материалните си стремежи, защото ще обидите и отдалечите интимните си партньори. Ако сексуалното удоволствие е с цел да получите нещо, приемете, че ще сексът с партньора ви няма да му достави удоволствие. 

ТЕЛЕЦ

Днес ви очакват трудности поради странични причини, неприятни, но неизбежни, защото сте си затваряли очите пред фактите. Изненадани сте от грешки на ваши колеги на работното място. Ваша е задачата да ги поправите. Не се ядосвайте, а приключете бързо с проблемите. От значение е да работите допълнително у дома, заради очакваните добри приходи. Близките ви ще проявят разбиране. Емоцията ви пречи да сте мили и да показвате чувствата си без импулсивност и агресия. Рискувате да отблъснете любимите си хора. Стремежът ви да вкарате непременно интимния си партньор в леглото, за да докажете колко сте сексапилни, е във ваша вреда.

БЛИЗНАЦИ

Обстоятелствата ви принуждават да спорите и да отстоявате гледната си точка, но не агресивно и на всяка цена. Не изневерявайте на принципите си. Ще срещнете трудности, но запазете спокойствие. Не спорете с колегите си, за да избегнете конфликтите. Не предприемайте делово пътуване.  Неочаквана разправия в семейството ви ще се превърне в скандал с размяна на взаимни обиди, които ще наранят и вас и партньора ви. Естествено е чувствата ви да охладнеят. Не се надявайте на сдобряване в леглото, както се случва често в семейството ви. По-добре се откажете от секса. 

РАК

Проблеми на работното място, на които отказвахте да обърнете сериозно внимание, ще ви отнемат голяма част от времето. Срещите ви са неуспешни. Отложете ги. По-добре не предприемайте начинания, а стабилизирайте постигнатото. Не търсете изява в области, в които не сте на нужната висота. Възможни са емоционални изблици, скандали с любимия човек и срив в отношенията. От вас зависи да ги избегнете. Сексуалните ви живот не ви задоволява, защото се чувствате пренебрегнати и рядко се отдавате на интимни мигове, заради тлеещата у вас безпричинна обида. 

ЛЪВ

Проведете неотложните разговори и срещи, даже и ако нямате достатъчно време. Уговорете бъдещи срещи, за да вземете крайно решение по направените предложения. Не обиждайте и не критикувайте! Пресметнете реалните  си доходи, за да разпределите правилно бюджета си. Не бива да искате от партньора си повече от това, което може да ви даде, особено ако не сте семейни, за да се окажете неочаквано изоставени. Сексуалните ви отношения изискват да промените поведението си и да се съобразите с желанията на половинката си в леглото.

ДЕВА

Очаквайте нови запознанства преди края на работното време. Заредени сте с нови сили и ще успявате да се наложите и да се съобразяват с молбите ви. Влиятелни познати ще ви окажат помощ в начинанията. Очаквайте финансови постъпления, които не бива да обявявате. Вечерта е възможен неочакван конфликт у дома, който бързо ще бъде разрешен във ваша полза, ако убедите брачния си партньор в чувствата си. Днес не сте в настроение за сексуални удоволствия, но именно те ще ви помогнат да се разтоварите от напрежението.

ВЕЗНИ

Пригответе се за ден, наситен предимно с неприятни емоции. Ще се сблъскате с лъжи на ваш колега, които съсипват надеждите ви. Избягвайте емоционалните реакции, за да не си навредите сами. Обстоятелствата ви принуждават да отстоявате принципите си, но може и да не успеете. Без значение дали сте семейни или необвързани новите любовни връзки няма да ви донесат нищо друго освен разочарования. Подредете дома си. Не се сърдете, ако любимите ви хора проявят каприз и не желаят да отговорят на предложението ви за сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

Днес сте  уравновесени и внасяте усещане за стабилност и хармония в живота си. Оказвате благотворно влияние на вашите колеги и затова и те и вие можете да се отдадете на спокойна работа. Делови партньори, с които отдавна сте се разделили, ще ви потърсят отново. Бъдете предпазливи, защото може и да ви навредят. Запознанство в романтична обстановка не е причина да градите веднага планове за съвместно бъдеще, защото не сте срещнали подходящия партньор. При семейните жени изневярата е причина за проблеми в семейството. Не вярват на чувствата ви. 

СТРЕЛЕЦ

Далече сте от хармонията, към която неистово се стремите от дни и правите невъзможното да я възстановите, въпреки че вината е във вашите колеги. Желанията и мечтите ви се разминават с реалността и ще доведат до песимистично настроение и нежелание за работа. Не правете дългосрочни професионални планове. Избягвайте проявите на агресия. Не бъркайте любовта с привличането основано на общи интелектуални стремежи, защото след време може да се окажете обвързани с неподходящ партньор и да съжалявате, че вреди и на професионалните ви стремежи.

КОЗИРОГ

Не се поддавайте на емоцията, защото рискувате да развалите отношенията си на работното място, а вечерта и у дома. Бъдете предпазливи, когато давате обещания. Не ви съветвам да подписвате дългосрочни договори, ако не сте сигурни, че са доходоносни. Не бъдете прекалено доверчиви към хората. След напрегнатия работен ден, вечерта очаквайте романтично приключение. Ще срещнете хора, сред които може да се окаже вашия спътник в живота. Не бързайте с интимните мигове преди да сте опознали, защото разочарованието ще е причина за депресивни състояния.

ВОДОЛЕЙ

Готови сте за нови трудови успехи и нови върхове и сте изпълнени с желание за работа. Убедителни сте с думите си и успявате да наложите мнението си. Ще ви изненада финансов успех, постигнат чрез отдавна приключени задачи.  Ще постигнете целите си на работното място, ако приемете помощ от колегите си. Напрежението през деня ще се отрази на отношенията ви в семейството и с любимите ви хора. Рискувате да ги отдалечите от себе си за дълго. Постарайте се вечерта да прекарате повече време с тях. Не ги разочаровайте. 

РИБИ

На работното си място се въоръжете с търпение и завършете задачите си до обед. Не допускайте да ви товарят с чужди задължения, само защото сте доказали вашия професионализъм. Съветът ми е да не действате импулсивно заради съпричастие към проблемите на вашите колеги. Денят ви е напрегнат. Вечерта очаквайте проблеми в семейството или с любимите хора. Не проявявайте капризи и липса на желание да ги изслушате. Сексуалните контакти трябва да са по взаимно желание, а не насила изпросени от вас. По-добре ги отложете.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Матури 2023 г.
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: