Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Тръпката е в зала "Арена Армеец" с efbet и националния отбор по волейбол
Автор: Екип Ruse24.bg 15:19 / 24.06.2022Коментари (0)371
©
През тази седмица България е домакин на мачовете от волейболната Лига на нациите, като в периода 21-26 юни родните “лъвове“ ще се изправят в тежки битки с Австралия (24.06.), САЩ (25.06.) и Бразилия (26.06.). По повод волейболния празник, в зала "Арена Армеец“ генералният спонсор на отбора – efbet, е подготвил големи изненади за всички фенове на играта.

efbet подкрепя българския спорт

Години наред българският букмейкър е генерален спонсор на националните ни отбори по волейбол – както при мъжете, така и при жените. Това е само малка част от проекта на компанията за подпомагане на българския спорт, като през последните години увеличи драстично портфолиото си от спортове, отбори и индивидуални спортисти, които подпомага финансово.

В края на януари 2021 година efbet поднови договора си с БФ Волейбол, като финансира не само представителните ни отбори при мъжете и жените, но и националните гарнитури в различни възрастови групи. Партньорството между букмейкъра и волейболната федерация е едно от най-ползотворните в родния спорт, като новото споразумение за 5 години бе подписано още преди да е изтекъл предишният договор между двете страни.

Това е поредното доказателство за успешната работа на efbet с българския спорт. Букмейкърът е главен партньор на федерациите по футбол и баскетбол, като през тази година националите по баскетбол при мъжете ще играят на Европейско първенство! efbet подкрепя стотици федерации, клубове и спортисти и дава заявка, че ще продължи да го прави още години наред.

Волейболни страсти с efbet

До неделя (26.06.) efbet организира страхотно преживяване за всички волейболни фенове. Пред централния вход на зала "Арена Армеец“ е разположена своеобразна фен зона, в която посетителите на мачовете могат да участват в най-различни игри, организирани от efbet. Голямата атракция е инсталация с мрежа и определени цели, които всеки може да се пробва да удари с топка. Ако успее, тегли скреч-карта, с която може да си гарантира една от множеството награди, осигурени от българския букмейкър. Те са всякакви, а голямата е фланелка на националния отбор с автографите от всички в състава.

Също така преди мачовете на мъжете в следващите дни, ще имате възможност да се срещнете и да получите "уроци“ от част от дамите, които са в националния отбор на България. Те също ще подкрепят своите колеги мъжете във важните мачове срещу САЩ, Бразилия и Австралия.

Игрите на efbet не са с възрастово ограничение и всеки може да се пробва да спечели една от наградите, осигурени от компанията, която години наред подкрепя силно българския волейбол.

Бонусите са важни

Българската компания продължава инициативата си "Бонусите са важни!“, в която има десетки различни предложения. Всеки ден потребителите се радват на различни бонуси, а за новите си потребители, efbet е предвидил начален бонус за спорт и начален бонус за казино.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: