Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Туристи напуснаха със скандал посред нощ мизерен хотел във Велинград
Автор: Екип Ruse24.bg 08:57 / 01.04.2018Коментари (16)2020
©
Скандал в 4-звезден хотел във Велинград. Над 20 туристи, сред които и семейства с малки деца напуснаха хотела посред нощ заради лоши и мизерни условия. Стигнало се и до намесата на полицията, защото персоналът избягал, когато хората си поискали обратно парите. 

Проблемите започнали още с настаняването. Пенка пристигнала от Германия с трите си деца на почивка. Влизайки в стаята, видяла, че условията са коренно различни от това, което е обявено в сайта. 

"Контактите измъкнати. Водата тече. Дадоха ми моп сама да си забърсвам банята. Казаха ми знаем за проблема, но какво да направим. Ето ви една гъба. Чистете си", разказва Пенка Попова. 

"Беше пълен ужас. Стаята не беше почистена. Банята беше в отвратително състояние",разказва Даниела Милиславова. 

Семействата купили ваучери за почивката си в този хотел от туроператорска фирма. За тридневния пакет ол-инклузив платили по 920 лева. Клиентите поискали да напуснат още през нощта. 

От хотела заявиха, че няма да платят обезщетение на семействата, нито могат да върнат парите. 

"Парите ще им бъдат върнати от самите туроператори, през които са си взели ваучерите. Аз не мога да ви издам никаква фактура", заяви Манка Заферова, администратор в хотела. 

Потърсихме по телефона и управителя на хотела Рашко Григоров. 

От сайта, продал ваучерите на почиващите обещаха да възстановят парите още в понеделник. 

След гръмването на скандала от Министерството на туризма съобщиха, че техни експерти ще проверят условията за настаняване в четиризвездния хотел във Велинград. От ведомството ще сигнализират и други институции,  за да бъдат направени съвместни инспекции.

Източник: Нова ТВ






Зареждане! Моля, изчакайте ...
До Васко Велев председател на АИКБ , Господин Велев Говорите че работниците много почиват и много пари взимат , какво ще кажете за фирми и то не с
на 03.04.2018 г.
0
 
 
Тъи като работя подръжка в такива подобни сгради не вярвам на нито една дума от тази група , защото всяка една такава подобна сграда дали частна болница или хотел както е в този случай държат всичко да е точно и изправно за да привлекат клиенти и на тях да им е удобно и приятно. Явно тази група е решила по някакъв начин да си възвърнат парите и самите те са направили тези повреди , защо още от първия ден ако наистина е имало такива неща не са се оплакали отговора е един защото всичко е било наред . не може в последния им ден да стане това освен ако не е умишлено от тяхна страна
+2
 
 
Каквато и да е цената, трябва всичко да е точно, щом го има в рекламата. Излезте извън България, да видите какво е обслужване дори и в двузвезден хотел . Нашенци искат да вземат пари и по възможност дори да не дойдат клиентите на хотела им .
+3
 
 
Същото ни сполетя и нас в един хотел в град Рила 2008-ма.Селски се държаха с нас,отопление,топла вода нямахме,нямаше ток в коридора.Ужас,възмутен съм !
-3
 
 
920 лв друг път . 45 лв на ден е пакет all inclusive в Селект през седмицата . За 920 лв ще идат ще идат в Арте. Не че одобрявам това, че в хотела е било мръсно , но когато са решили да правят цирковя - поне да не лъжат
+6
 
 
Нашите хотелиери имат големи претенции за високо ниво на обслужване, но всъщност са поне с 20г. назад от това по света. Хотелите им никога няма да бъдат пълни при такива цени и при ниско качество на храна в ресторантите си. Легловата им база не е на нивото което представят. Важи за всички, не само за този. Няма как да поискаш 100лв. за нощувка и да не предложиш качество срещу такава цена. Какво точно ще им похарчиш за тези 100лв. на вечер? Нека да бъдем реалисти. Може ли в цяла Европа да има нощувки в хотели средно за по 60евро на вечер с включена закуска и вечеря, а в България само нощувка да струва 100лв.? Нашите "велики" бизнесмени много си повярваха. Как е възможно в Тунис да почивам за 9 дни и 8 нощувки пълен пансион с всичките му забавления, 5 звезден хотел, всеки ден прясна и различна храна, включен самолетен билет и обслужване на ниво за 700евро, а в същото време тук 1400лв. да не могат да ти стигнат за 8дни на морето, при вкисната храна и скапана малка стая. Като се научат да дават на гостите си това за което взимат пари, тогава хотелите им ще са пълни.
+4
 
 
Кристина Кидикова И да ги подмиват !
-5
 
 
Честно казано , след като гледах репортажа - да пази господ от такива клиенти. Доста неразбрани и ужасни бяха.
0
 
 
За седмица беше цената, и дали не беше общо за всички...
+4
 
 
Ами едно и също ядене го сервират, докато свърши... Може и 2-3 дена подред...
+7
 
 
Навсякъде трябва да има проверки и то не само при подаден сигнал.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Масови протести срещу цените на горивата
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: