Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Търсите страхотна оферта за Нова година? Най-добрият градски СПА хотел на България ви очаква!
Автор: Екип Ruse24.bg 09:25 / 23.11.2019Коментари (0)1142
Празниците са нещо, което всеки един човек обича! В България те определено не са малко на брой, като всеки един носи в себе си очарованието на конкретния сезон.

Есента е към края си и след броени дни декемврийската магия ще цари навсякъде около нас. С първите дни от новия месец посрещаме и зимата -  сезонът, в който снежинките превръщат реалността в приказен пейзаж, навсякъде ухае на канела и борови клонки, а коледният дух чука на вратата.

Именно декември е месецът, в който отбелязваме едни от най-хубавите празници! На Бъдни вечер се събираме край семейното огнище, на Коледа си разменяме подаръци, а на Нова Година изпращаме с усмивка отминалите дни  и посрещаме новите със звънка наздравица, обещание и надежда. Хубавото на декември е, че всяка година идва отново и ни дава шанс да бъдем по-добри, да изпълним сърцето си с любов, която да задържим по-дълго.

Точно затова желаем да го превърнем в тържество, което да остави ясен спомен в съзнанието ни – от онези, към които винаги се завръщаме и даваме за пример.

Поканете празничното настроение с уютна обстановка, богата музикална програма, вкусна храна и магична гледка. Съществува място, което предлага всичко това!

Побързайте да направите своята резервация сега, и се насладете на незабравима Нова Година.

Парк и СПА Хотел Марково е приел Вашия празник за лична кауза, като настаняванията започват още от 29-ти декември!

ПРОМОЦИОНАЛНИТЕ новогодишни пакети за 3 и 4 нощувки може да разгледате ТУК.

Какво по-добро начало на новата 2020 година от СПА почивка в комплекс, който е отличен от Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) за "Най-добър градски СПА Хотел за 2018 г.“ Хотелът е разположен в непосредствена близост до Европейската столица на културата и същевременно близо до много туристически дестинации, които може да посетите. Така престоят Ви ще е изпълнен с разнообразни преживявания – смесица между природа и модерна цивилизация.

Празничната програма започва от 30-ти декември! За доброто настроение ще се погрижат талантливите музиканти от струнен квартет Mistik, а вечерта ще завърши с DJ програма. Нощувките включват вкусна и здравословна закуска, а вечерта гостите ще могат да се насладят на изискана вечеря на богата блок маса. На нея ще откриете първокачествени ястия от месо, свежи зеленчуци и плодове, апетитни сирена и колбаси, на място изпечен хляб и любимия на всички ни шоколадов фонтан.

В СПА центъра на Парк и СПА Хотел Марково ще имате възможността да се отдадете на момент за презареждане и пълен релакс. Той разполага с два вътрешни басейна с температура на водата 32°C и 36°C, парна баня, финландска сауна, инфраред сауна, джакузи, релакс зона, студена стая и фитнес. Ако пък душата Ви бленува за мигове със семейството, може да се забавлявате заедно с децата си в безплатния ни детски кът, където грижовни аниматори са подготвили щури забавления или да се насладите на специално подбраната за малчугани тематична филмова програма.

Празничните вечери ще бъдат изпълнени с изненади, защото в ресторант Belle Vue ще се разиграят томболи с много награди, а най-голямата е панорамна разходка из град Пловдив с поръчковия модел Лимузина Chrysler 300 C.

На връх Нова Година - 31.12. нощта ще се превърне в още по-голям празник със специалното хумористично шоу на Ненчо Илчев и Петьо Петков – Шайбата от Комиците. За да бъде още по-невероятно преживяване, Шеф-готвачът ни и екипът му ще се погрижат за празничната вечеря с шестстепенно меню, отговарящо и на най-изтънчения вкус. Веднага след хумористичното шоу, DJ програмата и танците ще бъдат водещи за вечерта. Броейки заедно последните секунди от 2019-та, точно в 00:00 часа всички гости ще могат да наблюдават страхотната заря над един от най-старите градове в Европа – Пловдив.

На 1-ви януари, по случай  празника, от  Парк и СПА Хотел Марково ще подготвят вкусен брънч, а освобождаването на стаите ще е късно, чак до 14:00 часа.

Побързайте и направете своята резервация! Посрещнете Новата година в Парк и СПА Хотел Марково с много усмивки, любов и добро настроение!






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Масови протести срещу цените на горивата
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: