Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Участничка от "Мастър шеф" към украинските бежанци: Защо не кажете истината от какво бягате? Ние това ли заслужаваме?
Автор: Екип Ruse24.bg 16:20 / 11.03.2022Коментари (13)919
©
Помощите, които бежанците от Украйна получават от България се превърна в една от горещите теми у нас в последните дни. Едни се възмущават на тези, които откровено завиждат за парите, които се дават на изтерзаните бегълци от войната, а други стигат доста по-далеч във фактите и аргументите си.

В скорошен пост Мариела Нордел отправя директни въпроси към бежанците, а отговорите, които очаква, са повече от островърхи! Ето какво публикува топ кулинарката в социалните мрежи:

"Тази сутрин искам да попитам бежанците от Украйна - защо не казвате истината на народа ни? Все пак сте приютени и обгрижвани в нашата държава. Защо лъжете ежеминутно по продажните ни медии? То и вашите са такива - бълват случки отпреди пет, шест години. И всъщност от кого бягате? Нямате ли чест и достойнство да кажете в ефир истината.

Истината е, че бягате не от Путин, а от вашия фашистки режим. Бягате от репресиите на многобройните си фашистките организации в Украйна и от зеленото човече - което е все пияно, дрогирано и непредвидимо в реакциите си? Или може би и вас купиха и ви научиха какво да говорите, кога да плачете?

Че инак няма безплатни апартаменти, детски градини и дрехи с етикети. Няма и джобни по 40 лева на ден. Това са детските на българско дете за месец. А откъде мислите се вземат тези пари и цялата ви издръжка по хотели и къщи за гости? Не от чекмеджета, или милиардите на депутатите в чужди банки. Не! От нас се вземат - от нашите мизерни спестявания и доходи, от нашите данъци и всекидневни глоби, от смешните пенсии на нашите родители.

Та поне заслужаваме да кажете истината. За да не ни карате да мразим и обвиняваме братята руснаци, които в момента приютяват ваши сънародници в Русия и доставят камиони помощи за украинците във вашата страна.

Ние това ли заслужаваме? Аз ви питам - за 8 години фашизъм тъй ли не разбрахте, че сте натовска колония? Ние за няколко дена разбрахме за десетките ви натовски бази и генетични лаборатории. Вие пък как така не разбрахте, че в тези лаборатории се прави хубавия райски газ, с който тровят българското небе натовските самолети. Правят се и редица генетични експерименти и производството на вируси, едни от които са короните - морони.

Как не вдигнахте глава пък да кажете и всички да разберем що за ционизъм има в Украйна и че народът е в опасност? Не, не приемам вашето бягство в момента, защото е основано на лъжа и е за сметка на изстрадалия и крайно беден български народ.

Не приемам това, че вие разделихте българите в този момент. И ползата от вас ще бъде, че ние няма да допуснем чак такива измети да ни управляват. Ще бъдем бдителни и осторожни от сега нататък и ще преценяме кой да ни управлява.

Ще се борим до край и ще бъдем честни. Честни пред себе си и пред България. Защото ние сме БЪЛГАРИ. Много различно нещо сме, да знаете. Оцелявали сме и в по-трудни времена и сега ще оцелеем. Това е от мен. Обичам ви, БЪЛГАРИ. И теб, БЪЛГАРИЯ! Popivanova Niki"

Още по темата: общо новини по темата: 3212
22.03.2024 »
21.03.2024 »
20.03.2024 »
13.03.2024 »
12.03.2024 »
10.03.2024 »
предишна страница [ 1/536 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 14.03.2022 г.
0
 
 
Типичен пример какво произлиза, когато главата и задника са взаимозаменяеми. От двата източника един и същ резултат.
-1
 
 
70% от хората които коментират са неописуемо тупи. Булгарското население е НЕРЕАЛНО тупо и деградирало. Вие идиоти схибани не осузнавате ли цхе так нкма да ви цхете скапаните коментари цхе да ги насоцхвате кум нек. Ма не вие сте лаинкни селско-стопански йивотни и овце. Кудето и да има булгарски коментари има и хора сус забавено мозуцхно развитие.
0
 
 
Заради парите ли !? Само да ви светна че Украинците пристигат с баси джиповете , отсядат само по черноморието и са хиляда пъти по-добре финансово от 80% от населението на цялата ни страна .Защо не ги настаняваме по селата така като настанявахме Иракчаните и Сирийци !? Да питам само ,защо Динко не ходи да ги посреща с атевето !? Както посрещаше Сирийците !?
0
 
 
Руснаците изпращали камиони с помощи в Украйна... Това вече е върхът на зомби-путинист изтрещял. Те сринаха държавата им за две седмици, два милиона бежанци само за тези две седмици, хиляди убити.. Покажете й пътя и да ходи в любимият Путинистан.Комунистически болен боклик
на 12.03.2022 г.
0
 
 
такива изроди ще стрелят в гърба на българи, ако, не дай Боже, руснаци ще дойдат тук.
+2
 
 
Спешно да бъде прибрана в психиатрия !
-2
 
 
Браво,Мариелче !!!!Тия фашкии надолу не могат да си съберът гнусните епитети !!!!
0
 
 
Мам.ка.ви фашистка. Комунистите не можаха да ви изчистят! Става въпрос за тези които пишат глупости против Мариела! Тя е права жената, но за съжаление има такива недоубити фашистки потомци!
+2
 
 
Дърта Краво преди да се Искажеш трябва да Вдигаш Ръка и Ако някой ти Иска Мнението Тогава се Исказвай Дърта Пача.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: