Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Учени: G-точката на жената не съществува
Автор: Екип Ruse24.bg 12:56 / 28.06.2020Коментари (4)684
©
Поколения мъже могат да си отдъхнат, след като учени доказаха, че просто G-точката на жената не съществува. Според лекарите няма доказателство, че при жените има малка, супер сенсетивна зона, която ги кара да имат силни оргазми при секс. Ерогенната зона бе кръстена на германския гинеколог Ернст Графенберг, който първи предполага, че има мрежа от нервни окончания през 50-те години на миналия век.

Но ново изследване на 17 жени на средна възраст доказва, че подобно място няма, а всъщност окончанията са равномерно разпределени. Докладът на учените от Истанбул е публикувано в Международния журнал по урология и в него е заключено, че "анатомичните доказателства за съществуването на G-точката са слаби, недостатъчни и малко". Д-р Графенберг, който изобретява и спиралата като контрацептив, дори не дава име на "откритието" си.

То се появява през 80-те години в САЩ и много бързо става популярно, особено в маркетинга на сексиграчки и терапии. Въпреки, че се дискутира от десетилетия, първите "доказателства" се появяват само преди 8 години при изследване на 83-годишна жена. Човекът, който твърди, че я е открил, в крайна сметка разработва и метод наречен G-спотопластика за подобряване на сексуалния живот, въпреки скептицизма на колегите си, пише "Дейли Мейл", цитирани от "24 часа"

Днес терапиите, които се базират на G-точката са бизнес за милиони, но според Деван Стол от Университета на Мичигън "няма никакво доказателство, че работят извън плацебо ефекта". Според някои точно споровете около G-точката карат жените да са несигурни. Допитване на списания "Космополитън" показа, че половината от жените се чувстват отчаяни, че не могат да имат оргазми като другите. А 22 на сто от мъжете си поставяли като висша цел в секса откриването на G-точката.

"Това не е като да натиснеш копчето на асансьора или пък да включиш лампата. Не е само едно нещо, комбинация е от много", категоричен е Боби Комисарук от университета "Рутгерс" в Ню Джърси, който е ръководил едно от най-големите изследвания в историята.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 28.06.2020 г.
-1
 
 
Естествено! Съществува "Х" точката която трябва да влезе в "П" точката!
Aнонимен
на 28.06.2020 г.
0
 
 
Но Ковида съществува и всички ще умрем НЕЕЕЕЕ
+1
 
 
"изследване на 17 жени..." - твърде много жени са изследвали, според мен :)
0
 
 
Кат немой да ебете,ша търсите разни точки хахахха
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: