Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Ученици стрелят от тераса в Пловдив в продължение на час! Уцелват дете, пострадала е и полицайка!
Автор: Васил Динев 12:53 / 24.02.2023Коментари (18)647
©
Двама пострадали има след стрелбата по автобус в Пловдив. Това съобщиха преди минути на брифинг от прокуратурата и МВР, предава репортер на Plovdiv24.bg.

Ето и фрапантните подробности:

В 14,30 часа вчера е получен сигнал от водача на автобуса, че докато е бил на спирка номер 304 срещу улица "Юндола" 10, са били произведени изстрели, един от които е счупил предното стъкло.

Сформирана е незабавно група, която е установила извършителите на деянието. Касае се за две деца - на 14 и 15 години. Едното от тях в присъствието на баща си преди дни е закупило въпросния пневматичен пистолет от оръжеен магазин. Хвали се на приятеля си ,който отива и сам купува същия пистолет. Серийните номера показват, че оръжията са били продадени едно след друго.

Стрелбата е била хаотична и е продължила около един час! Пострадало е момче на 14 години, в чиято ръка са попаднали два от изстрелите от терасата на 6-ия етаж от апартамент на улица "Юндола" 12, а също и служителка на МВР, която тогава не е била на работа и не е била с униформа - при нея сачмите са прелетели непосредствено до главата й".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
На 10 годишна възраст имах чешки въздушен пистолет. Единственият пострадал от неговата употреба беше шкафът в кухнята, върху който закачаш мишените. Никога не съм си и мислил да стрелям навън без баща ми. Да не говорим по движещи се цели. Т.е., всичко опира до възпитание. Сега нито ТВУ-та има, нито каквито и да било адекватни наказания. Логично би било щетите да се платят в троен размер. На малките келеши да се намали поведението (не че има смисъл в тази епоха) и да се пратят да работят цяло лято при "Паркове и градини".
+1
 
 
Добре де, а ако не видиш кой стреля и с какво, обърнеш се и откриеш огън със законно притежавам боен пистолет, какво правим ? На малките келеши не им ли е обяснено, че като използваш оръжие може да стане много, много лошо за секунди ? Що за родители - олигофрени ? Ако това беше моето дете представа нямате какво щеше да му се случи - полицията щеше да е най-малкия му проблем в този ден.
+1
 
 
Само як лобут за тия. Нищо друго не ги спасява.
0
 
 
На тия селянчета , дето ми са се настанили в края на "Снирненски" , един здрав бой . Яка глоба на бащата . А не да си мислят , че всичко им е позволено.
+1
 
 
Винаги е имало бурни и тъпи/изпуснати деца, тук доста са прекалили, все пак е добре че са хванати преди да изтрепят всички котки и кучета на улиците. Тийновете в момента се облъчват стабилно от разни инфлуенсъри и очаквам много да зачестяват подобни опасни прояви, привличане на внимание и гледания в тубата.
0
 
 
Предложение към бащата: пич, купи му на келеша 22-ри калибър с опитика и му гледай сеира! :) Поне да има шанс да уцели нещо детето, малко истинска кръвчица да види, а не да се мъчи един час с някакво плюкало.
+1
 
 
ОЛИГОФРЕНИ!!! И НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ. КАКВО ПОВЕЧЕ ДА СЕ КАЖЕ? и ГОСПОД НЯМА ДА СПАСИ БЪЛГАРИЯ.
+5
 
 
Голямо възпитания пада на тия деца, на 14 година бащата ходи му купува въздушен пистолет да стреля по хората... Това дете заслужава един пердах и голямо наказание няколко месеца за да има страх следващия път когато реши да прави нещо глупаво, ама най вероятно ще се размина с малко каране най-много 2 шамара и след няколко годинки ако не се предприеме нищо ще е познайник на полицията. Обикновено така става и отдавна това дете са му изпуснати юздите, даже може да се каже че и умствено са изостанали защото на тази възраст отдавна има разум и не може ей така да стреляш 1 час по хора и коли докато не уцелиш нещо ако си с всичкия си...
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Заловиха рекордно количество хероин на Капитан "Андреево"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: