Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Удушвачът от Пловдив се върнал в дома на жертвата, за да пусне водата в тоалетната
© Plovdiv24.bg
Удушвачът на 79-годишната Виолета - Михаил Чинов се върнал в дома на жертвата си след деня на убийството, за да си пусне водата в тоалетната. След престъплението взел златна обица от ухото на убитата и хартиен долар, продал бижуто и отишъл в "Столипиново", за да си купи хероин.

На сутринта, когато се събудил, се сетил, че когато бил в дома на възрастната жена, използвал тоалетната й, но не пуснал водата. Затова се върнал, пуснал я и си тръгнал. Това стана ясно по време на вчерашното дело срещу Чинов, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Убиецът и бивш наркоман призна вина и заяви, че няма какво да крие. Той и защитата му пожелаха делото да се гледа без разпити на свидетели и вещи лица.

Чинов коментира, че когато бил в дома на Виолета, му причерняло, загубил разсъдък и в рамките на 2-3 минути я убил, тъй като бил и в абстиненция. Тя го предизвикала, защото казала тежки думи по адрес на майка му. Пет години не можел да спи, изпитвал болка, сменял работата след работа, защото се измъчвал от стореното и като си признал през 2019 година, му олекнало.

"Тази беззащитна жена, която вероятно се е страхувала, едва ли е започнала да отправя обиди към подсъдимия. Това, което той казва е абсурдно, опитвайки да даде някакво обяснение за стореното, прехвърля вина върху Виолета", опонира изказванията на убиеца, прокурор Атанас Янков. Той каза още, че ако Чинов не е искал да заличава следите нямало да души жената с ръкавите на блузата си и нямало да се върне на следващия ден да си пусне водата в тоалетната. 

Прокурорът пожела присъдата на Михаил да е между 17 и 18 години затвор. Удушвачът е работил като общ работник в строителна фирма преди да бъде задържан през септември 2019 година. Твърди, че от година и половина не е употребявал наркотици. 

Съдът призна за виновен Чинов, че е убил и ограбил възрастната Виолета. Осъди го на 16 години лишаване от свобода при първоначален строг режим.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: