Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Ужасът по морето продължава! Супер мазна чалга на един от най-хубавите ни плажове
Автор: Екип Ruse24.bg 09:58 / 09.07.2019Коментари (0)838
©
Появи се нов скандален случай от плажа "Перла" край Приморско. За това алармира мъж, посетил плажната ивица край някогашната резиденция на Тодор Живков тази събота. Туристът изпрати и видео, направено в ранния следобед на 6 юни на "Перла", от което се чува кошмарен звуков фон – живо изпълнение на оркестър, свирещ мазна чалга.

Според разказа на потресения очевидец, цитиран от lupa.bg, просташката чалга е започнала да свири от ресторанта, стопанисван от кулинаря Андре Токев около 15:30 часа в събота, когато стотици туристи са отдъхвали с децата си на плажа. "Изведнъж гръмнаха циганиите – "Шушана", "Я, елате пиленца при батко", "Тошка" и ред други гнусотии. Отидох да протестирам, но никой не ми обърна внимание. Казаха ми, че ресторанта вече не работи, защото има частно парти. Частно парти на обществен плаж посред бял ден! На всичкото отгоре предварително ни бяха прибрали по 30 лева за чадър и шезлонг, без да ни предупредят, че ще ни изнасят гнусен чалгаджийски концерт!", гневи се туристът.

Той се сетил да направи видеоклип с музикалния фон на най-хубавия откъм природни дадености плаж на Приморско едва към 17:30 часа, когато повечето летовници напуснали възмутени.

Чалга концертът на "Перла" се е състоял заради лятна сватба между англичанин и българка. Сватбената церемония е била насрочена за 20 часа вечерта, но пристигналия много по-рано оркестър получил задание от сватбарите да подгрява гостите от следобед.

"Мнозина протестираха напразно. От управата на плажния комплекс "Перла" се държаха арогантно и по мутренски и не пожелаха да чуят доводите ни, че този плаж е обществен и не може посред бял ден някой си да реши да тероризира курортистите с вулгарни децибели", възмутен е мъжът.

Що се отнася до сватбата, проведена на 6 юни вечерта, то купонът продължил до ранни зори, а силната музика е достигала до северната част на град Приморско напук на категоричната забрана за жива музика след 23 часа.

"Убеден съм, че са изпратени десетки сигнали срещу музикалния терор, който продължи до ранни зори на 7 юни, но никой не е взел мерки, защото концесионерът на плажа "Перла" е тежък връзкар. Мои познати са опитали да отидат на дискотека на "Перла", когато чули музиката към 2 след полунощ. Решили, че това е единственото място, на което могат да се забавляват на открито.

Дебеловрати охранители обаче ги прогонили – обяснили им, че има сватба и че не допускат никого! Значи забраната за музика може да важи за всички други заведения по морето, само не и за "Перла". От началото на този летен сезон това е четвъртата сватба, която се провежда там", докладва служител в хотел "Перла дел сол", който се намира досами Северния плаж в Приморско.

Вчера на плажа "Перла" гръмна грандиозен скандал, след като самозабравил се мутрафон опита да вкара джета си в морето, газейки през пясъчната ивица с мощния си джип. Возилото обаче затъна в морето и се наложи багер също да нахлуе на пясъка пред стотици смаяни летовници, за да изтегли закъсалия джип.

Заради случая от Министерството на туризма се самосезираха и стартираха проверка, като обещаха, че ще наложат солена глоба на концесионера и че при друго нарушение договора за отдаване на плажа ще бъде прекратен.


Още по темата: общо новини по темата: 106
26.10.2019 »
12.10.2019 »
01.10.2019 »
28.09.2019 »
28.09.2019 »
28.09.2019 »
предишна страница [ 1/18 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Реформи в БДЖ
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Специализирани полицейски операции в страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: