Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
–усе
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
ƒруги
»нституции
 риминални
ќбщество
¬»ƒ≈ќ ћишо Ўамара разказа за живота си в —јў, об€ви се за Ћили »ванова и ¬еско ћаринов в рапа!
јвтор: ≈кип Ruse24.bg 12:54 / 13.01.2018 оментари (14)584
≈дин от първите рапъри в Ѕългари€ - ћишо Ўамара, от години живее в ўатите, но групата, с ко€то стана попул€рен през 90-те - "√умени глави", в момента е на прощално турне.  ак прекарва сутрините си рапърът и каква му се вижда Ѕългари€ след н€колко години живот в —ъединените щати, разказва кореспондентът на bTV ƒесислава  ръстева, ко€то се срещна с него срещна с него между концертите в родната му ¬арна.

- ¬ колко часа обичайно ставаш сутрин?

- ќбикновено ставам рано, като живе€ други€ живот извън артистични€.

-  ое е първото, което правиш покажи ни - кафе, чай?

- ѕърво ще си сложа едно кафе, докато си пи€ кафето, ще направ€ едни €йчица да хапнем, защото интересното е и на мо€ при€тел  уул ’арт му направи впечатление, че в Ѕългари€ не закусваме много - хапваме нещо, но баничка с боза, на въглехидратна основа, а в јмерика хората закусват обилно с протеини, да могат да ти заред€т ден€, мускулите да могат да работ€т по-добре.

- ќт американски€ живот, освен че се научи да закусваш, какво друго научи?

- »скам да се промен€, да стана позитивен човек, което на мен ми липсва. Ќашата среда тука от сутрин ставаме и сме в защитна позици€, защото животът ни е само блъскане и ние само влизаме като на бокс. ƒокато моите при€тели там и всички хора, които вид€, най-нормалното нещо е да кажат: "ƒобър ден, добро утро", да се усмихнеш, да направ€т комплимент - това искам да го науча и аз. »мам € та€ борба, понеже много критикувам Ѕългари€ и нещата, които правим, но критикувам най вече себе си, защото аз съм също Ѕългари€.

-  ато говориш за позитивизъм, защо реши да напуснеш Ѕългари€?

- ѕърво, тук стана така в мо€ живот, че н€маше как да продължа да прав€ това, което прав€ или каквото и да е, поради езика си, че говор€ много в прав текст и това притесн€ва хората. √олемите хора във властта не са свикнали да ги критикуват.

- —ега, връщайки се в Ѕългари€, какво ти прави впечатление?

- „естно, нали? ћного е мръсно в Ѕългари€.

- Ѕългари€ вече е председател на ≈—, това за теб какво означава?

- Ќека ≈— да удари дъното сега, да види ко€ е най-лошата част от ≈—. ƒано поне да вид€т очевадно, че тук е най-корумпираната страна, тук нещата не върв€т, имаме най-много убийства, престъпност, корупци€. ƒано поне те да направ€т н€какъв натиск да промен€т управлението.

- Ќе можем ли ние сами да се самонатиснем за добра пром€на?

- ¬иждаш, че не става.

- —ега си в Ѕългари€ на прощално турне, защо прощално?

- «ащото в момента направихме най-€кото турне в мо€ живот, защото този път всички хора, с които едно време сме израснали, вече ги виждам пораснали, виждам още по-€ка енерги€, може би носталги€, може би вече съм Ћили »вановата в рапа, може би даже дон€къде ¬еско ћаринов. » според мене най-добре е човек да приключи това, което прави най-добре, когато е в най-добрата си форма. Ўоубизнеса ще го продължа зад кадър, защото мо€т син записва.


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
ј в днешно време слушат  екс и Ўушана и ƒжорджано и т.н. :D
0
 
 
ƒецата,които слушаха текстове от рода на "искам да е,а всички фенки фенки пораснаха.
0
 
 
≈ кво има да разказва? “ираджийски истории сме слушали рЯШБ
0
 
 
¬ъртиш ли убър - щото друго едва ли можеш рЯШВ яж жалка баница
"I donТt change my style for anybody. Pussies do that." - Michael Bay
на 13.01.2018 г.
-1
 
 
√ледам коментарите.....гледам, че вече е започнало плюенето по Ўамара. «начи, може вс€какъв да е пича, но е безспорен, абсолютен факт, че именно той усп€ да доближи български€ рап възможно най-близко да американски€. Ќе случайно най-силните години на Ѕ√ рапа са именно годините в които Ўамара и компани€ б€ха на първа лини€. ѕесните им имаха ритъм, увлекателен ритъм, текстовете б€ха на ниво и напълно заслужено тези песни се радваха на огромен успех в ц€лата страна и всекидневно гърм€ха от всички коли и заведени€. ј сега какъв рап имаме?  ато фен на тази музика, дори не ми се говори за сегашното ниво..... „ух н€колко минутки от това момченце  риско ли е ƒриско ли е, и направо ушите ми окапаха, а мозъка се стопи. ‘акта, че го наричат рапър е абсолютна гавра с този музикален жанр. «атова отново казвам, Ўамара може да е всичко, но той определено направи изключително много за български€ рап. » едва ли н€кой ще може да повтори негови€ успех.
–абот€ за себе си,а щом работ€,това е добре !
на 13.01.2018 г.
-1
 
 
— две думи,¬анко 1 му напълни гушата преди време/какъвто и да е бил ¬анко,важното е че му е нал€л в джоба кеш пари/,а то€ мишко го предаде. ¬еднъж предател...ц€л живот такъв ще си остане. ƒори не познавам ¬анко,никога не съм го виждал,никога не съм му слушал музиките или песните. Ќо такива като ћишко ги пращам винаги...у лево !
 оментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ёли 2019 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
јктуални теми
’акер удари Ќјѕ
“¬ и шоу сезон 2018/2019
јвтобус с израелски туристи бе взривен в Ѕургас
XXI игри на Ѕј——
јфриканска чума във ¬арненско
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в –усе и региона.
e-mail:
јнкета
ўе почивате ли идната зима?
ƒа, в Ѕългари€
ƒа, в чужбина
Ќе
Ќе съм решил/а още

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
–усенци във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Ruse24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Ruse24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Ruse24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: