Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Варненски малчугани треперят ужасени от кървавата баба Грани със светещи очи и зловещата й дъщеря
Автор: Екип Ruse24.bg 12:15 / 01.08.2018Коментари (6)1522
Варненски родители сигнализираха Varna24.bg за поредица от зловещи игри, които се радват на огромен интерес от страна на децата им, но ги вцепеняват от страх и малчуганите не искат да остават за секунда сами след това.

Става въпрос за хорър игрите "Грани“, в която зловещата баба Грани със светещи очи, кървави зъби и бухалка броди в къща на ужасите и "убива“ детето, което играе, ако то не успее да я победи. Главният герой, т.е. детето, вперило поглед в таблета или телефона, е заключено в ужасяващата и къщата и за да избяга, трябва да я убие.

Не по-малко всяваща ужас е друга игра, в която в ужасяващият образ на преследвача е дъщерята на бабката - "Слендрина".

Детето броди по тъмни коридори, а на пътят му излизат ключове, с които отваря различни врати. В стаите намира части от оръжия, които трябва да сглоби. След това продължава търсенето на патрони, които са скрити на друго място. Зловещата баба може да бъде убита или приспана. Подтискаща и мрачна музика, както и шокиращи ефекти, допълват ужаса. Бабката изскача изневиделица от различни места, размахвайки бухалката, а навред хвърчи кръв. Из цялата къща също има локви от кръв.  

Освен това зловещата баба поставя капани, с които също трябва да се внимава. Всеки има 5 дни или 5 пъти, в които може да умре преди да види надпис "game over".

Популярността на играта е огромна сред деца на различна възраст. По-големите споделят, че я намират за "тъпичка“ и скучна с лоша графика и вече не се впечатляват от ефектите й. Малчуганите на възраст от 5 до 8 години обаче, с огромно любопитство търсят и играят играта, въпреки категоричната забрана на родителите си. Дори и у дома детето да има контрол, то на детската площадка или в училище, където има достъп до телефон, таблет и интернет, често малкият човек изтегля зловещите игри.

Проблемът е, че играта може да бъде изтеглена от магазините за приложения без ограничения. Именно това притеснява родителите, които не винаги могат да упражнят контрол над децата си, а в същото време се чудят как да "лекуват" обърканата психика на малчуганите, които често бълнували на сън и се примъквали нощем в леглото на мама и тате.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 12.12.2020 г.
0
 
 
Аз съм я играл на 3 години и нищо ми няма и сега продължавам да я играя
Aнонимен
на 24.01.2019 г.
0
 
 
Аз съм на 4 години играя грани. Не е страшна. играя я сам. когато няма никой в вкъщи я играя постояно. препоръчвам я на всеки. това е просто бабичка с бухалка и те удря. Играта е супер.
Aнонимен
на 24.01.2019 г.
0
 
 
играта грани не е страшна играл съм я в 3 часа през ноща не е страшна. Аз я играя и сам и е супер препоръчвам я на всеки готина е играта
Aнонимен
на 04.08.2018 г.
0
 
 
Ами за кво са им телефони на 6 годишните??Аз на 6 играх на нокиа с фенерче оная игра с змията..А и си има ограничителност това,че те са написали,че са над 13+ години не значи,че трябва да се забрани...
0
 
 
Тези игри трябва да се забранят! Защото един ден някое дете на 6-7 години наистина ще убие баба си... :(
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Реформи в БДЖ
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Специализирани полицейски операции в страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: