Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Венелин Венков: Слави Трифонов никога не е казвал нещо, което не е изпълнил
Автор: Екип Ruse24.bg 10:50 / 10.04.2021Коментари (6)742
©
Барабанистът на "Ку-ку бенд" Венелин Венков остро отговори на Светльо Витков:

Сега и аз ще ти отговоря, г-н лидер на партия. Пиша ти от два-три дни по мое лично желание. Провокира ме с поста си в, който нарече България – Чалгария. Ласкаеш ме като се съмняваш, че Сиромахов може да пише вместо мен, но не е така – аз пиша лично от мое име и не представлявам никого, както и не искам да ангажирам никого с мнението си. За твое сведение нито аз, нито Сиромахов сме членове на партия ИТН. Дори и не искам да коментирам политически въпроси, защото нямам претенции да разбирам от тези неща.

Та… г-н лидер на партия, пиша си с теб от два дни в качеството си на твой избирател, дал гласа си за теб на всички избори, на които си се явявал. Според демократичната система, в която живеем, аз и всички останали избиратели ти плащаме по 8 лв….. грешка…. плащахме ти по повече и след като законът те задължи да ни върнеш надвзетите пари, ти не го направи! Заради това, че съм дал гласа си за теб и съм те издържал чрез данъците си и субсидията, която си получвал, имам пълното право, гарантирано ми от Конституцията, да ти държа сметка, г-н лидер на партия.

Имам право да ти държа сметка за абсолютно всичко. А ти, г-н лидер на партия, си длъжен да ми даваш отчет, да ми отговаряш на въпросите, да се вслушваш в критиките, да ги приемаш! И нямаш никакво право да ми казваш, че си ми отделил много време! И нямаш никакво право да ми казваш, че ти се пъна и, че нямам тази сила! Напротив! Имам я и още как…..Аз съм ти избирател, г-н партиен лидер! Ще ми отделяш време, колкото е необходимо и ще го правиш с желание, уважение и както казваш ти - с жар. Защото съм дал гласа си и парите си за теб!

Ако не ти харесва това – ОК. Спри да бъдеш лидер на партия и си стани пънк певецът, който беше и който много хора харесваме. Тогава няма да ти държа сметка за нищо, а просто ще ти се кефя, ако правиш хубави песни и с удоволствие, ако имаш нужда, ще дойда и ще запиша песни за теб (без да ти искам нищо).

Въпросите, които те мъчат, не ги задавай на мен. Аз не съм секретар на никого. Тук съм в качеството си на твой избирател, г-н партиен лидер. Аз също нямам от теб отговор на въпроси, които ме мъчат, г-н партиен лидер. Защо партия "Глас народен“ през 2013 година събра подкрепата на 47 419 гласоподаватели, а сега зад теб застанаха 8 330 гласоподаватели? Защо 39 089 гласоподавали (включително и аз) са оттеглили подкрепата си от теб, г-н партиен лидер?

Аз мога да кажа за себе си, г-н партиен лидер, защо не дадох гласа си за теб. Защото давах гласа си за Венци Мицов, който вече не е част от "Глас народен“ заради теб, г-н партиен лидер. И никога не съм се интересувал от програмите ти.

Каквито и да са били те, ти няма как да ги реализираш, защото нямаш потенциала да го направиш. Не защото не си умен, просто нямаш лидерски качества. Нещата понякога са лични. Моят глас, г-н партиен лидер, си го получавал заради приятелството ми с Венци Мицов. Зарадвах се на това, че музиканти влизат в политиката и реших, че вие ще сте моите хора – ти и бат Венци. Лично, нали… и наивно.

Като твой избирател и данъкоплатец искам да знам, защо не върна надвзетата субсидия (моите и на останалите гласоподаватели пари), г-н партиен лидер?

Защо се държиш така високомерно и използваш доста махленски език по гласоподавателите, които ти казват, че не са съгласни и не харесват нещата, които правиш, г-н партиен лидер?

Нали не си пънк певецът Светльо от "Хиподил“, а си лидера на партия "Глас народен“? Ако си певецът Светльо, всичко ще е наред. Но не си! Ти си лидер на партия "Глас народен“ и като такъв нямаш никакво, ама никакво право да се държиш неуважително с хората, от чиито данъци си се издържал през последните 10 години и на които дължиш първо смиреност и уважение и не на последно място и пари!

И тук изобщо не стана въпрос на ИТН, нали? Стана въпрос за твоя бивш избирател Венелин Венков и за партийния лидер Светльо Витков. Аз съм музикант и не ми е работа да се занимавам с политика, нямам желание за това, а и никога не съм имал. Имах възможност да стана член на ИТН и да съм сега депутат, но дори и не съм се колебал дали да приема, когато е ставало въпрос за това. Моят добър приятел Калин Вельов ми е добър пример в момента... Не, благодаря!

А, да…. Слави не ми е работодател! Ние сме пълноправни членове на група Ку-Ку Бенд. Аз съм самоосигуряващ се маргинал, който има продуцентско-мениджърски договор с фирма "Седем-Осми" и мога да те уверя, че този договор е просто една административна формалност, защото такива са законите и ние ги спазваме – трябва да имаме договори помежду си.

Член съм на Ку-Ку Бенд от 1995 г. вече 26 години. Нашият соло вокал и продуцент Слави Трифонов никога не е казвал нещо, което не е изпълнил. И точно по тази причина аз, а смея да кажа и моите приятели от Ку-Ку Бенд, сме заедно от толкова много години, имаме 23 албума и пълним стадиони. Никой не би стоял и творил с някой, който е лъжец. Знаеш го това, защото и ти имаше група, нали? Нямам представа, защо се разпаднахте с "Хиподил“, но май започвам да се досещам, след като те поопознах.

Сполай ти, г-н партиен лидер и със здраве.

Още по темата: общо новини по темата: 2611
11.10.2022 »
08.06.2022 »
25.05.2022 »
20.04.2022 »
19.04.2022 »
31.03.2022 »
предишна страница [ 1/436 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Щастлив е човека за своята купаня и отвръща!
+1
 
 
Искаш да кажеш,че вече 26 години лижеш задника на учиндолското простаче?Че 26 години си *тропач* на чалка-простачето,което си има избиратели чалга-простаци?Е,от чалга-лизачи - толкова.Продължавай да лижеш!
0
 
 
Ако някой си помисли, че този 'отговор' на Венко не е 'одобрен' от шефа му, жестоко се лъже...
+1
 
 
Слави има феноменална способност да се обгражда с екип от качествени личности, които са му предани, въпреки че той се държи напълно авторитарно, като си позволява дори публично да ги унижава!
Сподели какво ново....
на 10.04.2021 г.
0
 
 
Венко става дума за политика НЕ за чалга концерт.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: