Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Времето вече се обърна! Голяма снежна покривка в голяма част от страната!
Автор: Васил Динев 21:26 / 22.03.2020Коментари (0)800
©
През следващото денонощие ще бъде предимно облачно. След полунощ от запад дъждът ще започне да преминава в сняг. Ще продължи да духа умерен северозападен, в източните райони - североизточен вятър. Минималните температури ще са между минус 2° и 3°, до 5°-6° по Черноморието.

През деня валежите от сняг ще обхванат по-голямата част от страната, в западните райони ще са значителни и ще започне да се образува снежна покривка. Дъжд ще вали в Горнотракийската низина и по Черноморието. Северозападният вятър ще отслабне и в по-голямата част от страната ще се ориентира от север-североизток, ще е умерен до силен. Дневните температури ще се понижат и максималните ще бъдат между между 0° и 5°, до 7°-8° в крайните югоизточни райони и по Черноморието. 

Над планините ще е облачно, по билата мъгливо, с валежи от сняг. Ще духа умерен и временно силен вятър от изток, по високите и открити части от югозапад. По планинските проходи ще има снежни виелици. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 3°, на 2000 метра - около минус 3°.

По Черноморието ще превалява дъжд. Ще продължи да духа умерен, временно силен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 6° и 8°. Температурата на морската вода е 9-10°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Във вторник ще е облачно с валежи: в Северна и Западна България от сняг, а в Горнотракийската низина и по Черноморието – от дъжд. Дебелината на снежната покривка ще се увеличава. Ще продължи да духа умерен, в източните райони и в Дунавската равнина и временно силен вятър от изток-североизток. В Добруджа и Лудогорието и по планинските проходи ще има снежни виелици. Застудяването ще продължи и преобладаващите минимални температури ще бъдат между минус 3° и 2°, а максималните – между 1° и 6°, в крайните югозападни райони до 7-8°.

В сряда валежите постепенно ще отслабват и спрат, но ще остане предимно облачно. Вятърът ще остане от изток-североизток, временно ще отслабне. Ще започне бавно да се затопля. В четвъртък и петък вятърът отново ще се усили. Ще преобладава облачно време.

През първия ден на места, главно в Южна България ще превалява слаб дъжд, в планините – сняг. В петък валежи ще има на повече места в страната. В събота вятърът ще се ориентира от северозапад и в Западна България ще отслабне. Валежите в Северозападна България да спират. Дневните температури още малко ще се повишат. В неделя ще се задържи предимно облачно, на места главно в югоизточната половина от страната ще превалява дъжд. Преобладаващите минимални температури ще бъдат между 1° и 6°.

Още по темата: общо новини по темата: 63
25.01.2021 »
31.03.2020 »
23.03.2020 »
07.03.2020 »
07.03.2020 »
07.03.2020 »
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: