Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Всяка неправилно казана дума в този ден може да причини много нежелани последици в бъдеще
Автор: Екип Ruse24.bg 10:40 / 28.04.2024Коментари (0)1019
©
Луната е в знак Стрелец до 12:39 ч.

Възможни са както положителни, така и отрицателни промени. Особено внимание трябва да се обърне на вземането на решения и емоционалния контрол. Могат да настъпят изненади и промени в плановете, затова е важно да бъдете гъвкави и адаптивни, за да преодолеете успешно всякакви препятствия. Лесно се усвоява всякаква информация. Ограниченията се понасят трудно. Уязвими са черен дроб, бедрата, седалищният нерв.

Луната се движи на празен ход от 10:32 ч. до 12:39 ч. Не започвайте нищо важно в това време.

В 12:39 ч. Луната преминава в знак Козирог до 18:21 ч. на 30 април. През втората половина на деня може да има някои ограничения и отговорности, които създават напрежение. Уязвима е костната система.

Лунен календар: започва 20 лунен ден от 00:30 ч. на 28 април до 01:30 ч. на 29 април

Ден за алхимия на духа, за постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Подходящо време за размисъл, в което можете да вземете важни решения. В 20-ия лунен ден трябва да погледнете на живота си от високо. Ще започнете да осъзнавате, кога сте постъпили неправилно и какви стъпки наистина са ви донесли огромни ползи. Вашата основна задача е да разберете, че всички събития в живота се случват с някаква цел. Също така всичко наоколо е тясно свързано с невидими нишки.

Всичко направено или несвършено днес трябва да остане с нас – не може да се хвалим с успехи или да говорим за добри дела, както и не е препоръчително да споделяме дългосрочни планове, пише novini.bg. 

Всички разногласия в този ден водят до сериозни конфликти. В тази връзка опитайте се да не се карате със своите близки. Следете за своите мисли, думи и постъпки. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Всяка неправилно казана дума в 20 лунен ден може да причини много нежелани последици в бъдеще. Добре е да се правят признания – това може да бъде признание в любов или признание за вина. Няма значение. Главното е да сте искрени.

Всички ваши действия трябва да са внимателно обмислени. Добър период за възстановяване на семейната хармония. Всички разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, могат да се осъществят. Избягвайте обаче сцените на ревност и неразбирателство в личните ви отношения. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате.

Днес могат да се случат интересни събития, да изпитате нови емоции и усещания. Ако срещнете нов познат, общуването ви може да се превърне в нещо повече. Освен това е възможно този човек да стане най-добрият ви приятел.Любовните и интимни отношения трябва да бъдат спокойни. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг.

Тъй като Луната сега намалява, всичко в природата става по-бавно, по-малко активно. Това важи за човешкото поведение. Водата притежава в този момент много целeбни свойства. Полезни са хладни обливания, контрастен душ. Подстрижката стимулира оптимизма. Ако не ви е време за фризьор, подрежете бретона си или  милиметър от някой кичур.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
Наводнения 2024
Лято 2024
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: