Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
WinBet предвижда нова победа за БАТЕ Борисов през уикенда
Автор: Екип Ruse24.bg 17:56 / 07.05.2020Коментари (0)968
©
Букмейкърът WinBet не спира да предлага на своите потребители удоволствието от залозите на футболни срещи. В настоящата ситуация, всички погледи са отправени към кръга в Беларуската Висша лига.

Като интересна среща за залагане в УинБет онлайн този уикенд се отличава гостуването на БАТЕ Борисов срещу аутсайдера Смолевичи. Грандът БАТЕ, познат у нас с отстраняването на Левски и Литекс от Европейските клубни турнири, изостава на три точки от 1-вия Слутск. БАТЕ направи серия от пет поредни мача без загуба (4 победи и едно равенство), докато техния съперник няма победа до момента (три равенства и четири загуби).  Отборът на Смолевичи се намира едва на предпоследното място в класирането. В последните два кръга, тимът допусна загуби от Динамо Минск и Енергетик Минск.

WinBet предлага коефициент от 1.26 за БАТЕ Борисов. На пръв поглед нисък, но доста примамлив, като се има на предвид, че се изправят най-големия отбор от лигата срещу състав, който не е постигал победа. Все пак ние ще ви посъветваме да потърсите някои от другите пазари, който се предлагат от букмейкъра. Особено атрактивен изглежда коефициентът за над 2,5 гола в мача – 1,99. В последния мач, БАТЕ се наложи с 3-1 над Неман Гродно. Този отбор се намира само с едно място пред Смолевичи, но пък има цели 5 точки повече и изглежда далеч по-солиден. Може да заложите и на хендикап опцията -1,5 гола за БАТЕ, на коефициент 1,83.

Отборът на Смолевичи не е отбелязвал гол от игра в последните си 6 мача. По тази причина има логика и да потърсите залог ФК Смолевичи под 0,5 гола на коефициент 1.47.

В предишните срещи между двата отбора (Смолевичи бе в първа дивизия през 2018-та), БАТЕ спечели и двата двубоя. На свой терен с 1:0, а в гостуване 3:2.

Състави:

Смолевичи: Филцов, Жевнеров, Бондаренко, Алибеков, Дзиегеро, Котов, Макаров, Бутаревич, Барсуков, Мукхамедов, Пое, Верас, Александрови, Турик, Шчегрикович, Гомелко, Садовски, Расчения;

БАТЕ Борисов: Счербитски, Чичкан, Бесметний, Милич, Стасевич, Настич, Березкин, Копитович, Филипенко, Драун, Вилумсон, Волков, Скавиш, Накхайчук, Баха, Филипович, Яблонски, Сарока, Кудраветс, Валадзко;

Мачът е на 10-ти май (събота) от 18:00 българко време на стадион "Харадски“.

В същия ден ще се изиграят още три срещи от първенството на Беларус, естествено отразени в програмата на WinBet. Първо от 14:00 ФК Ислоч приема ФК Белшина Бовруйск. Коефициентът за победа на домакините е 1.67, равенството се оценява на 3,50, а 2-ката съответно с 5.40. От 18:00 ФК Витебск играе с Шахтьор Солигорск. WinBet оценява шансовете за победа на доста с 1.68, равенството се предлага на 3.45, а победата на домакина – 5.40.

В последния мач за кръга Динамо Минск гостува на Брест. Мачът е много равностоен и коефициентите, предлагани от WinBet са изравнени. Равенството е оценено най-високо с 3.25, Динамо Минск да вземе мача – 3.30, а Брест е лек фаворит с коефициент 2.19. Динамо Брест се намират на 7-мо място в класирането, а техния съперник е 13-ти, но разликата между двата отбора е само една точка. Като интересна тенденция можем да отбележим, че и двата отбора са отбелязали гол при 4 от последните 5 мача помежду си. За този пазар, коефициентът на WinBet е 1.95. И още, Динамо Брест е допуснал гол в 4 от 7-те си мача през сезона. За Динамо Минск този показател е 5 мача с допуснат гол от общо 7-те през кампанията.

WinBet предлага страхотни бонус оферти за спорни залози. Всички новорегистрирани играчи могат да се възползват от бонус "Добре дошли“. С помощта на тази оферта, вие ще получите 200% бонус за всеки депозиран лев до 100 лв. За вече регистрираните потребители се предлага и ежеседмичен бонус "Презареждане“. Ако решите да се възползвате от WinBet bonus 2020, букмейкърът ще добави 25% към сумата на вашия депозит.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Изчезна 12-годишно дете от Перник
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Катастрофи в България
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: