Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Яне: Парламентът е отворен за луди, изнасилвачи и наркопласьори
Автор: Екип Ruse24.bg 11:11 / 05.01.2014Коментари (6)1100
© Impact Press Group
Отцепниците от ГЕРБ бяха платени, за да напуснат партията. Те не са личности и политици, те са стока. Хората, напуснали РЗС, също са стока. Те не се продадоха, те ги купиха. Скоро оприличих нашата политика като Стоковата борса за едър рогат добитък в Чикаго. Тази уродлива Конституция позволява в парламента да влизат хора без критерии. Всеки може да стане депутат - независимо дали е луд, изнасилвач, наркопласьор. Това заяви в "Тази неделя" по bTV лидерът на РЗС Яне Янев.

"Лидерът на партията не може да провери всичките си кандидат-депутати. Защото той не е министър на вътрешните работи. Няма чип, няма устройство за декодиране на елементи на лоялност", допълни Янев.

Според него българската "съдебната система козирува на политическите партии". "И ако започна да говоря на тази тема, ще стане много страшно за държавата", каза Янев.

Той коментира и сегашната работа на антикорупционната комисия в парламента. 

"Волен Сидеров превърна антикорупционната комисия във фарс. А работата на тази комисия е много тежка, защото България продължава да бъде в челните позиции на най-корумпираните държави в света. Господин Сидеров трябва да има добри консултанти, добри експерти, за да го съветват да не говори глупости. Той не може да напише в доклад "богати приятели". Тези хора имат имена, ЕГН-та. Той не може да говори с този махленски език, щом е избран да представлява институцията, наречена антикорупционна комисия", заяви Янев.

Той допълни, че сега, когато наблюдава отстрани процесите в обществено-политическия живот, вижда, че държавата се е сляла още по-силно с олигархичната власт. Лидерът на РЗС сподели, че срещу него били заведени 5 дела, след като той разкрил далавери на енергийната мафия.

"Аз мога да кажа много неща. Например - на кого е държавата, кой дърпа конците в тази държава. Но народът пожела да съм в парламента, да не го представям, затова предпочитам да мълча", заяви Янев.

Той нарече рапъра Мишо Шамара, който е отявлен противник на експремиера Бойко Борисов "куче с намордник, насъскано срещу определени хора". 

"Бих посъветвал Бойко Борисов да заведе дела за клевета срещу Мишо Шамара. И дори ще му кажа по кои точки да го съди. Не може така да си развява коня", заяви Яне Янев.


Още по темата: общо новини по темата: 327
28.06.2014 »
14.06.2014 »
14.06.2014 »
06.06.2014 »
28.05.2014 »
27.05.2014 »
предишна страница [ 1/55 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ДПС=БСП ..... АНТИ-БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ УНИЩОЖАВА РОДИНАТА НИ НАСРЕД ИСТЕРИЯТА НА БЮРЕКОВИ МАЖОРЕТКИ И НАПАЗАРУВАНИ МЕДИИ ! ЛИНЧ ЗА БТВ И ТВ7! ЛИНЧ ЗА ЕНИЧАРИТЕ ПРОДАЛИ България !
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 05.01.2014 г.
+1
 
 
Я, Янето се е осъзнал вече !!!! Погледнал се, осъзнал се, описал се и казал, че такива като него влизат в парламента. Янето е типичният пример за чалната, подкупна въртиопашка (чат-пат и я повдига тая опашка за да даде ясен знак на какво е готов)
0
 
 
Янето е типичен представител на първите споменати от него. Пази Боже сляпо да прогледне. Уволняваше Бат Бойко , беше като пудел на верижка-само джавкането му остана.
+1
 
 
Янка е права, но не съвсем. Факта, че вратата на Народното събрание се затвори пред носа му, говори, че постепенно достъпа на лудите се ограничава, тъй като вече са с един по-малко т.е. него го няма. Но ако народа се вземе в ръце и притисне, макар и силово, партийните олигарси, може и изцяло да се ограничи достъпа на лудите до държавната хранилка.
+2
 
 
Нашите политици явно разчитат на късата ни памет! А ние помним как същият този Яне Янев уволняваше Бат Бойко, а след това беше в поза "партер". Иначе за Конституцията е прав- докато е в сила настоящата такава, в парламента ще влизат идиоти като Яне, Волен или Бюрека и ще ни "оправят" политици като Доган, Сергей, Цвъки и всички подобни на тях!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: