Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Жестока драма във варненско семейство: Майка се отказа от децата си, за да проституира! Бащата влиза в затвора, за да изкупи стари нейни грехове!
Автор: Екип Ruse24.bg 09:29 / 01.07.2021Коментари (2)853
Жестока драма се разиграва във варненско семейство. Майка се отказа официално от двете си деца, за да проституира, а бащата до дни влиза в затвора, след като преди години поема вината за извършено от съпругата му престъпление.

Двете малки деца остават на грижите на възрастната им баба, която освен, че е съсипана от постъпката на своята дъщеря, не знае как ще успее да се справи финансово с отглеждането на внучетата си в предстоящата една година.

Преди да избяга внезапно от дома и семейството си, майката задига парите, оставени от съпруга й за двумесечния наем на квартирата, картата, в която превеждат пенсията на майка й и дори лаптопа на сина си, предоставен му от училище, за да може да учи дистанционно. Всички у дома са не просто разочаровани, а шокирани и отчаяни.

Съпругът, за който вече стана въпрос, всъщност преди време потърси помощ от медията ни, като сподели, че отчаяно търси работа. Тогава на молбата му откликнаха добри хора, някои помогнаха със средства за квартирата, тока и водата, други с хранителни продукти за децата, а трети му предложиха работа. Към всички тях той многократно изказа своята благодарност.

Мъжът доскоро е работил като готвач в крайбрежен ресторант, като е вземал по две смени, за да може да се грижи за семейството си. Преди дни обаче със сълзи на очи сподели за поредния удар, нанесен от жената, за която твърди, че обича безкрайно. Толкова, че да поеме вината й за присвояването на голяма сума пари, да продаде след това имотите си, за да покрие липсата им и да изтърпи присъда от една година лишаване от свобода. За всичко това съпругата му се отплаща с обяви за сексуални услуги в интернет, бягство от дома и обир. Най-жестокият удар всъщност е нанесен върху собствените й деца, от които се отказва официално.

Ето какво сподели пред репортер на Varna24.bg нейната майка, на чиито грижи остават двете невръстни деца в следващата една година:

"Досега беше добре, беше нормално всичко, вървеше като във всички семейства. Зет ми се грижеше за семейството, работеше непрекъснато за да задоволи нуждите на децата. В един момент за глупост него го осъждат за една година лишаване от свобода. Питате за причината?

Лоши постъпки от страна на дъщеря ми. Ако трябва да ги изброявам не мога. Така стана, че тя прави белите, той поема грижите и ангажимента. В един момент тя напуска семейството и ни оставя без обяснения.

Дъщеря ми написа писмо, в което се отказва от децата. Родила съм я, не очаквах това от нея. Когато го прочетох не повярвах. Тя като е тръгнала от вкъщи е взела всички пари за наем, ток и вода, моята карта за пенсията, други документи, дори лаптопа на детето, който му дадоха от училище за временно ползване докато учи онлайн.

Не зная къде е дъщеря ми, не се обажда, блокирала ми е телефона, не мога да я намеля или да говоря с нея. Защо, не знам...

Зет ми влиза в затвора, защото е голяма сумата, която тя е присвоила преди време. Тези, които са загубили парите, искат отговори. След като не може дъщеря им да отговори, те се отнасят към съда. За да остане тя да се грижи за децата, той поема вината й. Не дава обяснение дъщеря ми за какво е изхарчила тези пари.

Потърсих съдействие от вас, за да може, ако има добри хора, докато зет ми го няма, да ни помогнат да прекараме тази една година. След като той се върне, няма да има проблем. Отчаяна съм. Не зная как ще изкараме докато сме сами, как ще преживеем.

Аз съм на 69 години, ще поема грижата за децата, социалните служби се съгласиха, че има условия да се грижа за тях, не е проблем. Те са свикнали с мен, от малки ги гледам, защото майка им и баща им работеха дълго в чужбина. На квартира съм, нямам собствен дом и подслон. Децата са отличници. Добри са, не са буйни, не са конфликтни, тихи и скромни деца са.

Децата знаят истината. Големият разбира, знае всичко. Малката не може да го асимилира. Не може да си представи, че тати или мама ще липсват. Не може да приеме това, че скоро ще останем сами. Не ми тежи, само да можем да преживеем тази една година докато зет ми го няма. Моята пенсия е 400 лева. Толкова е квартирата ни само. Нужни са пари за ток, вода, за храна. Поне 1000 лева на месец ще са ни нужни за всичко. Ще се постараем да се справим с това, което имаме.

Питате ме дали искам да кажа нещо на дъщеря си? Никога не съм очаквала до там да се подведе, може би някой й влияя. Имаше неприлични снимки в интернет. Потресена съм. Какво да й кажа, че ни направи за смях. Тя не е помислила за децата. Ние възрастните ще го преживеем. Но децата...Как да обясниш на това дете, че майка му е някъде...", сподели през сълзи от унижението възрастната жена. 

Двете малки деца, които дойдоха на срещата със своята баба, разказаха, че и досега баща им основно е полагал грижи за тях и те ще го чакат с нетърпение да се завърне при тях. 

Всеки, който има желание и може да помогне, може да се свърже с Мария Владимирова на тел.  089 747 0822

Повече вижте във видеото!







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
АКО НАИВНОСТ ДА ОБИЧАШ МОЖЕ БИ СТЕ ПРАВА НО ЗА НИЩО НЕ СЪЖАЛЯВМА ЗА ПОСТЪПКАТА СИ И ПАК БИХ ГО НАПРАВИЛ
Aнонимен
на 03.07.2021 г.
0
 
 
Мъжете са много наивни спрямо жените.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Парламентарни избори 2024
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: