Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
5 мача и само точка разлика - Борусия и Байерн в свирепа битка за титлата
Автор: Екип Ruse24.bg 10:54 / 30.04.2023Коментари (0)281
©
Елитният футбол в Германия бе забравил какво означава битка за титлата до последния кръг. Този сезон обаче Бундеслигата си го припомни, след като двата водещи гранда - Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд, водят рядко виждана битка за титлата, която изглежда, ще продължи до последния мач.

Как изглежда класирането в Бундеслигата

След 29 изиграни кръга Борусия Дортмунд успя да излезе на върха в класирането с актив от 60 точки - само с една точка повече от действащия шампион Байерн. "Жълто-черните" се възползваха от грешка на баварците в последния кръг, за да поведат във временното подреждане и да вземат нещата в свои ръце.

Какво предстои за Борусия Дортмунд

До края на сезона остават само пет мача, а пред Борусия има една-единствена цел - да спечели и петте си срещи, за да не бъде зависим от мачовете на прекия си конкурент за титлата. Това обаче едва ли ще е толкова лесна задача, тъй като предстоят трудни мачове срещу Бохум, Волфсбург, Гладбах, Аугсбург и Майнц - все мачове, налични за залози и на efbet.com.

Мачовете на Байерн до края

Що се отнася до Байерн Мюнхен, тимът ще срещне в последните си пет мача отборите на Херта, Вердер, Шалке, РБ Лайпциг и Кьолн. Програмата на баварците изглежда по-тежка от тази на Борусия, но Бундеслигата се е доказала като непредвидимо първенство, в което всеки може да победи всеки.

Въпреки пасива - Байерн остава фаворит за титлата

Макар и Борусия да е лидер във временното класиране, efbet дава предимство на Байерн Мюнхен и оценява шансовете му да спечели титлата на коефициент 1.55*. В същото време ставката за триумф на Борусия Дортмунд в Бундеслигата е 2.25*, а следващият отбор с най-големи шансове е Унион Берлин с коефициент от 200.00*.

Дали Борусия ще се справи с напрежението, или пък ще се пропука в някои от следващите си мачове - предстои да разберем. Байерн обаче също трябва да докаже, че е готов да накаже всяка грешка на съперника. Битката се очертава да бъде изключително интересна, но победителят може да бъде само един.

*Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: