Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
6 нетипични спорта за залози в сайта на Inbet България
Автор: Екип Ruse24.bg 15:44 / 19.04.2023Коментари (0)534
©
Когато става въпрос за спортни залагания, повечето хора се придържат към обичайните залози като футбол, баскетбол и тенис. В сайта на Inbet България обаче има редица нетипични спортове, на които може да се залага. Тези спортове предлагат уникално и вълнуващо изживяване както за спортните ентусиасти, така и за обикновените залагащи. Ето шест нетипични спорта, на които можете да залагате в Inbet България:

Флорбол: Флорбол е бърз спорт на закрито, който е подобен на хокея на лед. Това е един от нетипичните спортове в сайта на Инбет, където се предлагат и FPS игри на живо, за които можете да прочетете повече в линка. При флорбола два отбора от по шестима играчи (включително вратар) използват стикове, за да изстрелят малка пластмасова топка във вратата на противниковия отбор. Флорболът е популярен в страни като Швеция, Финландия и Швейцария, а набира популярност и в други части на света. В Inbet България можете да залагате на мачове по флорбол от лиги от цял свят.

Спидуей: Спидуей е моторна дисциплина, която включва състезания с мотоциклети по овална писта. В този спорт мотоциклетистите се състезават в маншове по четирима, като победителят във всеки манш печели точки. В края на състезанието за победител се обявява пилотът с най-много точки. Спидуей е популярен в страни като Обединеното кралство, Полша и Австралия и се радва на страстни фенове. Той е наличен за залози в Inbet България.

Indycar: Индикар е вид състезание на открити колела, което е популярно в Северна Америка. В този спорт пилотите се състезават на различни писти, включително овални писти, шосейни писти и улични трасета. Indycar е известен с високите си скорости и близките състезания и се смята за един от най-вълнуващите моторни спортове в света. В Inbet България можете да залагате на състезания Indycar от Съединените щати и Канада.

Лакрос: Лакросът е отборен спорт, който води началото си от коренното население на Северна Америка. При този спорт два отбора от по десет играчи (включително вратар) използват стикове с мрежи, за да изстрелят малка гумена топка във вратата на противниковия отбор. Лакросът е популярен в Северна Америка, както и в страни като Австралия и Обединеното кралство. И тоз спорт е наличен за залози в Inbet България за събития от цял свят.

Галски хърлинг: Галският хърлинг е традиционен ирландски спорт, който е подобен на хокея на трева. При този спорт два отбора от по 15 играчи (включително вратар) използват стикове, за да удрят малка топка във вратата на противниковия отбор. Галският хърлинг е бърз и физически спорт и е известен със страстните си фенове. В Инбет има галски хърлинг и можете да правите залози на него.

Формула Е: Формула Е е вид състезание на открити колела, в което се използват електрически автомобили. В този спорт пилотите се състезават на различни писти, включително улични трасета в градове по целия свят. Формула Е е известна с иновативните си технологии и ангажираността си към устойчивостта и набира популярност като по-екологична алтернатива на традиционните моторни спортове. В Inbet България можете да залагате на състезания от Формула Е от цял свят.

В заключение, макар че спортове като футбол, баскетбол и тенис са най-популярните спортове за залагане, в Inbet България има редица нетипични спортове, които предлагат уникално и вълнуващо преживяване. От флорбол и спидуей до галски хърлинг и Формула Е - тези спортове предлагат ново измерение на спортните залози и си заслужава да бъдат проучени. Така че, защо да не опитате нещо ново и да заложите на някой от тези нетипични спортове още днес?

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Катастрофи в България
49-ото Народно събрание
Политическо противоборство в САЩ
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: