Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ако това предсказание се сбъдне, една зодия е изправена пред ужасяваща неделя
Автор: Екип Ruse24.bg 12:15 / 24.02.2019Коментари (0)2709
©
Хороскоп за неделя, 24 февруари:

Овен

Днес може да бъдете много активни по отношение на противоположния пол, което може да доведе до появяването на тайна връзка. Не забравяйте за далечните си роднини, възможно е именно те да ви окажат поддръжка в труден момент. Това време е благоприятно за творчество и въобще за всякаква съзидателна дейност. Може да си откриете банкова сметка или да си купите необходима скъпа вещ.

Телец

Възможно е пълно разочарование от любимия човек, граничещо с отчаяние. Може да сте толкова непоколебими в мнението си, че да внушите у домашните увереност в своята правота. Телците-студенти днес може да бъдат привличани от такива дисциплини като естествените науки, математиката и инженерното изкуство. Приемете предлагана помощ. Нуждаете се от нея, както никога досега.

Близнаци

За да се противопоставите на всички изпитания в любовните отношения, трябва да си изработите философски възглед за живота. За съжаление може да се окаже, че имате малко предани приятели, на които може да разчитате в беда. Финансовата ви дейност е променлива, периодите на неувереност се редуват с желанието да се възползвате от първия предложил ви се шанс да направите пари.

Рак

Настроени сте романтично и затова леко може да възникне приятна връзка с представителите на другия пол. Възможно е да почувствате влечение към развлечения, театър, кино, ресторанти и посещение на приятели. Постарайте се да не бъде скучно на децата ви. Не е изключено днес да постъпи предложение за работа именно оттам, където сте искали да постъпите. Възможно е да бъдете принудени да задлъжнеете и можете да се безпокоите, че след известно време трябва да извадите пари от джоба си.

Лъв

Външно не сте склонни да изразявате своите чувства и мисли. Любимият ви човек не може да ви разбере и вие няма да получите тази любов и привързаност, която заслужавате. Привързани сте към семейството, но личният ви живот може да се развие по съвсем чудноват начин. Хората с творчески професии изпитват голямо творческо удовлетворение. Редом с вас се появяват хора, които проявяват голям интерес към вашите дарования, а след това те изчезват неочаквано, хвърляйки ви в пълно неведение и финансова "дупка“.

Дева

Трябва да се научите да цените настоящия момент и да не искате повече. Всякакви претоварвания, упоритост, самоотричане, както и снизходително отношение към собствените слабости, могат да създадат препятствия по вашия път. Да преодолеете затрудненията ви помага увереността в себе си и рационалния подход към нещата. Постарайте се да си осигурите запаси от финансови средства.

Везни

В любовните отношения е възможна обоснована ревност. Не са изключени разногласия, които могат да доведат до пълен разрив на с труд изградените отношения. Успех е възможен само при хора, причастни към творчеството. Благодарение на своята работоспособност те могат да осъществят максимума от замисленото. Може да се обърнат към вас с неочаквано предложение, което е предварително обречено на неуспех.

Скорпион

Днес много Скорпиони – мъже, измъчвани от потребността да изявят своята изключителност, са неуравновесени и непредсказуеми. Възможно е да ви бъде трудно да намерите златната среда и компромиса в семейните раздори. Постарайте се да предразположите към себе си своите колеги. Общувайки с хората искрено и живо, сте едновременно и коректни без да преминавате границите на позволеното. Разпределете своите сили и възможности и вървете смело към поставената си цел. Старайте се да не проявявате алчност.

Стрелец

Възможно е сами да съсипете създадените с труд отношения, но това е за по-добро. Възможно е да ви се наложи да се вълнувате за дреболии, които да се превърнат в проблеми от космически мащаб. Не е желателно да критикувате колегите и съкурсниците си. В работа си, ако днес имате такава, не очаквайте привършване, затрупват ви с много малки поръчения. Съумявате да мислите мащабно и да спечелите пари за осъществяването на плановете си.

Козирог

Възможно е да се наложи да вземете командването в любовните отношения. Любимият ви човек е по-отстъпчив, сговорчив и по-малко инициативен. Възможно е да бъдете неспокойни, което е предизвикано от липсата на самоувереност. Всички решения, които по-рано са ви се стрували безспорни, днес могат да предизвикват у вас съмнение.

Водолей

Звездите покровителстват пътешествията, пътуванията или просто разходките с любимия човек. Възможно е бедите да ви заобиколят. Днес звездите ви препоръчват да запретнете ръкави и енергично да се заемете с нещата. Вашата деловитост и изпълнителност, способността ви бързо да взимате верни решения трябва да се отразят положително на крайните резултати на работата ви.

Риби

През този ден Рибите могат да не се опасяват от сривове и неуспехи в любовта. Мнозина успяват да заобиколят всички остри житейски ъгли. Възможно е да бъдете със съпруга си малко раздразнителни и да се опитате да му наложите волята си. Сега сте малко импулсивни и раздразнителни, затова би било добре преди взимането на решение добре да обмислите създалата се ситуация. Старателно проверявайте всички документи преди да ги подпишете. Няма да е зле да потърсите съвета на юрист.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: