Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Актрисата Елен Колева втрещи с признание за няколко зависимости
Автор: Екип Ruse24.bg 21:10 / 31.05.2024Коментари (0)1049
©
"Минала съм през период, в който имах зависимости.“ Това призна наскоро Елен Колева.

Родената като Елена Калевска актриса днес е в отлична форма, но преди време е била в капана на пристрастия, които със сигурност не влияят позитивно на визията и здравословната кондиция.

"Имала съм зависимости от алкохол, цигари и други неща“, разкри звездата от "Шивачки“. Зеленооката брюнетка е направила обаче всичко по силите си, за да се отърве от тях. Все пак предишните й залитания по силните усещания не са отминали без никаква следа. "Проблемът е, че вече не мога да правя секс с човек, който мирише на алкохол или цигари“, довери бившата любима на писателя Калин Терзийски. Това по думите й станало основната пречка в намирането на постоянен партньор.

"Затова е толкова трудно да намериш половинка! Да не пуши, да не пие, да не знам си какво... В един момент отиваш много далеч и започват да те питат: "Абе ти нормална ли си? Къде ще намериш такъв човек?“, разказа Елен. И въпреки че сама си дава кураж: "Спокойно, ще го намерим“, към днешна дата край Колева все още не се е завъртял "мъжът на живота й“.

Още преди няколко години актрисата обяви публично, че по хороскоп била обречена на "нещастие в любовта“. В "звездната й карта“ било заложено да не й върви с мъжете и никога да не срещне човек, който да удовлетвори всичките й нужди и копнежи. Тази карма се дължала на противопоставяне между Марс и Венера, поясни тогава красавицата.

Елен Колева обаче продължава упорито да търси любовта, чувството, заради което "най-много от всичко си заслужава да живеем“. Премина и през много тръни по пътя към щастието. В една от връзките си дори е била жертва на физически и психически тормоз.

"Моята най-съществена трансформация се случи, когато влязох във връзка с човек, който много повлия на моята кариера в негативен план. И тогава реално в тази връзка започнах да губя позициите си, започнах да губя възможностите си“, прави равносметка тя.

Елена не скри, че в определен период от живота си е била "силно разклатена психически“. Благодарение обаче на волята си и на психоенергетиката е успяла да преодолее този труден етап, пише HotArena.

Още по темата: общо новини по темата: 5756
19.07.2024 »
16.07.2024 »
03.07.2024 »
02.07.2024 »
02.07.2024 »
01.07.2024 »
предишна страница [ 1/960 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: