Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Алекс Раева показа бащата на детето си
Автор: Екип Ruse24.bg 12:15 / 04.01.2022Коментари (0)684
©
Алекс Раева започна новата година с прецедент, като показа бащата на детето си. 2022 година тя посрещна с мъжа си Любо и в компанията на своите кумове - Орлин Горанов и неговата съпруга Валя, както и с поета Добромир Банев. Всички те си направиха подарък един на друг - шарени коледни чорапи и си направиха селфи край масата.

"Ей така да сме все усмихнати", пожела на всички Орлин Горанов и изкара оперна ария пред възхитените си зрители. Снимката на Алекс и Любо е истинска сензация, защото тя изключително рядко показва мъжа до себе си, кого кри упорито до раждането на щерка си Лия.

Дъщерята на актьора Илия Раев роди дъщеря на бизнесмена от Благоевград Любомир Палаханов. Двамата се запознали на лодката на техните приятели и бъдещи кумове-Орлин Горанов и жена му.

"Погледнахме се и това бе всичко, беше много просто и чисто", поясни Раева, която забременяла два месеца след съдбовната среща.

Убедена е, че щерка й, която се роди точно на Илинден през 2019 година е подарък от баща й –актьора Илия Раев, който почина през 2017 година. Когато баща й умрял, Раева се почувствала разтърсена като от ток. На 1 май красавицата тъкмо се била спуснала под водите на Червено море, истински рай за гмуркачите, каквато е и самата тя. Татко й Илия Раев от три години се бори с рака, но я уверява, че ще я дочака да се върне от далечното и опасно пътуване. Затова тя тръгва на поредното приключение в африканската държава, призната за една от най-нестабилните в света.

Раева бърза да си подари кратка отпуска, преди да започнат кастингите на несъществуващото вече предаване "Х Фактор", които води заедно с колежката си Мария Игнатова. Двете продължават да са изключително близки, нищо че Алекс вече живее в Благоевград. Когато излиза на сушата, получава и телефонно обаждане, че баща й си е отишъл, но тя вече знае това - усетила го е още долу, под водата заради силната връзка с баща си.

Бележитият актьор, познат от филми като "Опасен чар", "Всичко е любов", "Маргарит и Маргарита", почина на 77-годишна възраст. "Исках да си отиде, за да не се мъчи повече", изповяда се по-малката му дъщеря. Алекс Раева е късно дете, идва на бял свят когато майка й Наталия Барская и баща й са по на 40 години, самата тя забременя на 38, но ражда естествено, а бременността й е лесна.

"Баща ми започна да присъства в моя живот много повече, след като почина, виждам него в дъщеря ми. Тя има същата широка усмивка. Аз получих щастието под формата на детето ми", коментира певицата, която кръсти първото си дете Лия. С днешна дата тя е много отдадена на семейството си с Палаханов, който има две деца от предишен брак. Всички обаче са в прекрасни отношения като истинска голяма италианска фамилия, пише Hotnews.bg

Още по темата: общо новини по темата: 2863
04.10.2022 »
24.09.2022 »
14.08.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/478 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: