Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Алекс Сърчаджиева: Искам да плача
Автор: Екип Ruse24.bg 11:37 / 27.03.2023Коментари (0)614
©
Актрисата Алекс Сърчаджиева определя воденото от нея предаване "Животът по действителен случай“ по bTV като продължение на представлението й "На живо“, в което има възможност да разкаже историята си такава, каквато е от нейна гледна точка.

Не пропуска да благодари на продуцента Радост Драганова, че я е избрала за лице на предаването, тъй като вярва, че то може да бъде сила и кураж за мнозина в труден момент. Зарадвала се изключително много на поканата, тъй като намира предаването за стойностно. Не може да си обясни как точно предразполага интервюираните към откровения и поради тази причина смята, че е магия.

В същото време си дава сметка, че застава абсолютно открито пред човека, когото ще интервюира и вероятно нейната добронамереност и откритост ги предразполагат да разкрият душата си. В никакъв случай обаче не цели сензации.

Екипът на предаването вече се е сприятелил и Алекс не крие, че това я радва. Убедена е, че когато нещата се правят с любов, няма как да не се получат. За разлика от мнозина, няма намерения да прави каквито и да било корекции с лицето си. Уточнява обаче, че това важи за този етап от живота й и не се знае какво ще е след години. 

Към момента се снима в нов сериал, но отказва да разкрие повече подробности. В театър пък продължава да играе представлението си "На живо“. Разбира се заета е и с други пиеси. Казано с други думи – програмата й е запълнена. Макар да е актриса от дълги години, все още се вълнува, когато излиза на сцена.

Баща й Йосиф Сърчаджиев все още не е гледал автобиографичния спектакъл или ако го е гледал, тя не знае за това. Разкрива, че двете с Яна Маринова вече мислят за "На живо 2“ и през април или май започват срещите. Смята обаче, че това трябва да се случи едва, когато интересът към "На живо“ започне да спада.

Споделя, че е изключително горда с представянето на 12-годишната й дъщеря във филма "Игра на доверие“. Казва, че е една щастлива майка, а дъщеря й се е представила изключително. На този етап няма други актьорски предложения към София, но пътят й тепърва започва и Алекс е категорична, че тя сама ще реши как да го извърви и с какво иска да се занимава. Предполага, че през пубертета мнението й често ще се сменя.

Разкрива, че ако не я бяха приели от първия път в НАТФИЗ, щяла да кандидатства "Международни отношения“ и сега щяла да играе театър в Европарламента. В нередки случаи й се е случвало да зависи от некадърници като актриса, и винаги си е тръгвала. Не е като да няма и случаи на некоректност по отношение на заплащането и допълва, че едва ли има актьор в България, който да не се е сблъсквал с това.  

Макар на 20 май да навършва 40 години, отбелязва, че във вътрешния си свят се чувства на 22. Отскоро се опитва да възпита в себе си навик да си слага слънцезащитен крем на лицето. Няма оплаквания по отношение на здравето. Допреди няколко дни се борила с такъв жесток грип или вирус, че болките в тялото не й давали да мигне дори. Към днешна дата обаче вече е добре.

Не се притеснява от критиката и уважава градивната такава, когато идва от приятелите й, които никога не я подвеждат.

Лъжата и предателството, са нещата, които могат да я наранят, пише "Уикенд". От 4 години насам много й се иска да си поплаче, но не може и не го прави. Откакто любимият й Иван Ласкин си отиде от този свят душата й плаче, но сълзите й не излизат. Освен това си дава сметка, че не може да си позволи слабост пред дъщеря й. Макар в живота й да няма нов мъж е категорична, че не е самотна, защото има дъщеря си.

Още по темата: общо новини по темата: 5785
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/965 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
България се отказва от дерогацията за внос на руски петрол
Застреляха Алексей Петров
Обвиниха Лена Бориславова във фалшификация на документи
49-ото Народно събрание
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: