Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Анджелина Джоли настройвала децата срещу Брат Пит, твърдят хора от охраната
Автор: Екип Ruse24.bg 14:32 / 10.05.2024Коментари (0)975
©
Анджелина Джоли се опитвала да вбие клин между Брад Пит и децата им. Това твърди бивш охранител на актьора. 

В съдебните документи, получени от ET, които бяха подадени в четвъртък, адвокатите на Пит твърдят, че на бившия охранител, Тони Уеб, е казано, че Джоли е инструктирала децата си да не говорят с Брад по време на посещения от социалните.

Документите също така твърдят, че Джоли заплашвала охранителите да мълчат, като им вряла в лицата споразумения за поверителност. 

Документите са подадени като част от дългогодишната съдебна битка между бившите за тяхното лозе Château Miraval и последващите им съдебни спорове за използването на споразумения за поверителност.

Според съдебните документи Уеб "е бил ръководител на охраната на Джоли в продължение на две десетилетия и той остава в тази роля приблизително четири години след развода на двойката“.

Уеб твърди, че Джоли "изисква от него и неговите подчинени да подпишат такова споразумение, свързано с личния и професионалния живот на нея и семейството ѝ“.

След като двойката се разведе и беше въвлечена в битка за попечителството над шестте им деца, документите твърдят, че Уеб "е получил множество обаждания от представител на Джоли, която му казвала да напомни на служителите си, че са сключили споразумения с Джоли и че ако те свидетелстват в процедурата за попечителство, Джоли ще ги съди".

Уеб заявява, че е предал това съобщение на своите подчинени, но някои от тях са заявили, че ако бъдат призовани ще свидетелстват.

Освен това документите твърдят, че "един от тях е казал на Уеб, че "ще свидетелства за това как Джоли насърчавала децата си да избягват да прекарват време с Пит, докато социалните са на визитация".

Документите твърдят, че "и двамата охранители са свидетелствали“ въпреки заплахите да бъдат съдени и "скоро след това Джоли е уволнила компанията на Уеб“.

Изглежда, че самият Уеб – който сега работи за Пит – не твърди, че лично е чувал предполагаемите коментари на Джоли към децата ѝ.

Адвокатът на Джоли, Пол Мърфи, публикува изявление в четвъртък, в което се обръща внимание на твърденията, направени в документите.

"Продължаващият опит на г-н Пит да отклони вниманието от неговите ужасни действия с тези споразумения за поверителност е срамен", каза Мърфи.

"Този случай не е за споразумението за поверителност, а за власт и контрол. Всичко, което Анджелина някога е искала, е раздяла и здраве, с положителни взаимоотношения между всички членове на семейството им, включително г-н Пит", посочи още адвокатът.

Тази информация идва малко повече от месец, след като адвокатите на Джоли подадоха документи, в които се твърди, че Пит "физически я е малтретирал" преди предполагаемия инцидент през 2016 г. в самолет, който според нея е бил тласъкът да подаде молба за развод.

Искането, подадено от правния екип на Джоли на 4 април, до голяма степен се върти около острия съдебен спор на бившите фамилии относно техните дялове от собствеността на тяхната френска винарна, Château Miraval, припомня "Телеграф".

Още по темата: общо новини по темата: 5403
20.05.2024 »
20.05.2024 »
20.05.2024 »
20.05.2024 »
20.05.2024 »
20.05.2024 »
предишна страница [ 1/901 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Матури 2024 г.
Конфликт Израел-Газа
Парламентарни избори 2023 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Катастрофа с президента на Иран
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: