Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Антония Петрова си върна килограмите две седмици след като роди
Автор: Екип Ruse24.bg 15:47 / 22.07.2022Коментари (3)439
©
Децата са мисията в живота на "Мис България" и "Мисис Русия" Антония Петрова-Батинкова. "Чувствам се най-щастливата жена на света, много удовлетворена и изпълнена. Мисля, че сега именно се намирам в най-прекрасния и щастлив период от живота си“, издава пред "Телеграф“ миската.

Антония разказва, че никога не е било нейна цел да скрие бременността си, просто така се е получило. "Ходех на работа през цялото време до 9-ия месец, седмица преди да родя направих уникално парти по повод 10 г. и на фирмата. Пътувах много, качвала съм снимки, но не съм наблягала на това, че съм бременна. Може би има и доза суеверие, така реших да е този път, да не го оповестявам публично, но добре се получи, защото успях да родя в пълна тишина“. А сега си мисли, че ако някой ден пак забременее, със сигурност отново няма да го оповести. 

Антония споделя, че бременността по никакъв начин не я натоварва, дори напротив - всички нейни познати винаги забелязвали как се променяла положително. “С мъжа ми се шегуваме, че съм родена да раждам деца. Изключително ми е приятно да съм бременна, карам леко, единствено когато в един момент коремът ти стане прекалено голям, физически е неудобно. И в двете бременности качих по 11 килограма, които успявам да сваля за 14 дни. Днес се пада 14-ият ден, откакто родих, и съм на същите килограми, в които забременях".

В социалните мрежи щастливата майка се похвали, че детето й е родено на специална дата 07.07, така наречените ангелски числа, напоени с много силна енергия и смисъл. Това предизвика коментари, че датата е избрана умишлено. Оказва се, че Мис България е много консервативна, с две ръце е за нормалното раждане и оправдава секциото само ако е по медицински причини.

“Не разбирам здрави, прави жени, които могат да родят по най-прекрасния начин, който е естественият, и избират секциото от страх, глезотия или глупост. Като под глупост имам предвид дори астрологични прогнози, защото, ако се поинтересуват, ще разберат, че бебето си има една конкретна дата, на която е решило да се появи и всъщност ти, изваждайки го по-рано, му добавяш карма или съдба по-често негативна. Така че аз не съм избрала 07.07. Двете ми деца си избраха сами датите. Първото се роди на моя имен ден -17 януари, което беше прекрасен подарък, а сега Ивайло на датата 07.07 и след като родих, започнах да чета и се оказа, че е уникална, защото седем е числото на Господ, а с това 2022 става огледална." 

Антония е щастливка и в още едно отношение - успява да ражда бързо. "Първия път родих за около 3 часа и 10 минути, а сега бих собствения си рекорд и родих за 2 часа и половина. Дори екипът беше изненадан". Любимият на Антония е бил до нея през цялото време и в двете бременности, но и е присъствал на ражданията. Освен жените да раждат нормално "Мис България“ агитира майките да кърмят, обяснява всички ползи от това както за здравето, така и за връзката майка-дете, но и за по- бързо възстановяване на жената. Сега с двете деца вкъщи животът й се променя доста. “Бяхме свикнали, че имаме едно пораснало дете и сега с бебето всичко отначало, но е въпрос на дисциплина. А аз съм много добре организирана, помня още от студентските ми години, когато учех две висши едновременно. Сега просто не спим толкова и сме по-уморени, но когато бебето се усмихне с тия трапчинки, забравяш умората.“

Днес животът на Антония е изпълнен със смисъл. Спомня си как преди това е била ангажирана с мисълта за кариерата, но след раждането на Благовест всичко придобива друг смисъл. Красавицата определя себе си като много дисциплинирана, понякога строга, но много любяща майка. "Смятам, че Благовест е много самостоятелен за възрастта си благодарение на това, че аз съм доста организирана. Надявам се и вторият ми син да е като него, защото аз се гордея как сме го възпитали." От съпруга си Антония се надява двете й момчета да вземат работливостта му, упоритостта му, лидерските му качества и стремежа за успех. “При него няма не мога", разказва тя. А от нея, разбира се, дисциплината, перфекционизма, амбицията и усета за красота. 

“Искам да ги науча да бъдат силни мъже, които да бъдат успешни, да знаят мъжка дума, да имат силна и устойчива ценностна система и да отстояват всички тези мъжки качества като чест и достойнство."  

И така Антония Петрова-Батинкова днес смело изживява живота от мечтите си.

"Откакто се запознах с моя съпруг до днес аз живея своята мечта, ние заедно постигнахме много неща, освен в личен план работим заедно и в професионален, симбиозата между нас се получи. Знаете ли, в икономиката има един термин за синергетичен ефект, тоест едно плюс едно е равно на три, когато две силни единици се съберат, те не правят две, а много повече, това е смисълът.“ 

Успехът днес за Антония се крие също в семейството, в двете й здрави и красиви момчета и в любящия й съпруг. Според нея именно негова е главната роля за успешно семейство, но тя знае как да ръководи това, без обаче да го притиска по никакъв начин.

Според красавицата, за да върви семейството в правилна посока, всеки трябва да знае ролята си. Една интелигентна и хитра жена знае как да помага на мъжа си и да постига всичко, без да го потиска. “В нашето семейство мъжът ми е лидер, а аз съм тази, която дава съвети." 

Тони е много консервативна и по отношение на брака. “Не вярвам в съвместното съжителство, изцяло категорично имам консервативно разбиране за семейство и аз съм за брака. Децата според мен трябва да се раждат в брак. За мен като юрист е много обидно мъжът ми да припознава децата ми в болницата. Мъжът трябва да предложи брак, това най-малкото е уважение към жената." 

Семейството е влюбено в пътешествията.“Седмица преди да родя, спряхме да пътуваме. Ходихме до Малдивите няколко пъти, Дубай, Миконос, Санторини за няколко седмици обиколихме с катамаран няколко острова. Ние с мъжа ми сме с капитани, всяко лято си наемаме лодка и обикаляме. Сега в 7-ия месец пак не пропуснахме лодката. Мъжът ми е домошар, той готви уникално. Идеалната вечер, ако не пътуваме, е да си седим вкъщи, да си направим някакви вкусни неща заедно и да си седим четиримата. 

Носителката на титлата "Мис България“ споделя, че не й липсва нищо от времето на конкурса.

“Нищо от времето на “Мис България" не ми липсва и нямам никаква носталгия по него. Нищо от миналото ми не ми липсва. Родих се наново, когато се омъжих и откакто се появиха децата. "Имало е някаква красота от този период и от Мис България, и от Мисис Русия и после станах като Мисис Русия четвърта в света, някакви спомени имам хубави, но това е моят път, но сега съм истински щастлива“.

Тя споделя, че не й липсва и нищо от светския живот, който в момента е загърбила. Разкрива, че за нея са единици жените като Наоми Кембъл, които и след 40 могат да дефилират на подиума. "Но това са световни звезди, не мисля, че у нас има такава жена. Това е нещо, което трябва да правиш, докато си млад, защото след една възраст изглежда жалко дори тъжно. За мен това е затворена страница. За мен модата в България не е професия, тя е хоби и е до определена възраст. Аз бях казала, че след Мисис Русия това е последната ми модна изява и това и направих, но модата ми е била хоби, аз работя като юрист“.

Антония Петрова е завършила международни икономически отношения през 2009-а и година по-късно и право.

“Едното е бакалавър, другото магистратура. След това имам две специализации - руски език и финанси. Откакто се върнах от Русия през 2009 до ден днешен нямам нито един ден, в който да не съм работила като юрист вече 13 години. Първата ми работа като юрист беше към председателя на камерата на нотариусите Димитър Танев. Бях юрисконсулт, втората беше съдия и арбитър към Европейска юридическа палата към Арбитражния съд и след това започнах работа с моя съпруг като юрисконсулт в нашите фирми. Да, така се случи, че в България ме познават като “Мис България", но аз преди всичко съм юрист".






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 24.07.2022 г.
0
 
 
И се рови из нета да чете, какво пишат за нея... И ги поства после хаххахаха Сама си посещава статиите...
Aнонимен
на 23.07.2022 г.
0
 
 
И постоянно то ? сърфиране из нета да следи, какво пишат за нея направо е непоносимо... Повечето статии, отнасящи се за нейната особа, имат посещение 80% от самата Антония...
Aнонимен
на 22.07.2022 г.
0
 
 
Уж много заета жена от работа, деца, юрист.... А не спира да вре живота си на хората и да се изтъква... Тя от парадиране, кога има време за друго..Голяма комлексарка
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров: По-добър съм от преди седем години!
Влизането на България в Шенген
България в еврозоната
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: