Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Арабин пръсна 100 000 евро по 19-годишна наша цигуларка, тя стана наркоманка
Автор: Екип Ruse24.bg 12:20 / 07.09.2015Коментари (0)396
©
Илюстративна снимка
Мъж от Саудитска Арабия изгоря със 100 000 евро, които потроши по 19-годишна цигуларка от София заради обещание да стане негова съпруга, разкриха от детективска агенция, цитирани от "Монитор". Чужденецът се запознал с Гери в специализиран сайт, където тя работела. 

В него можело да се влиза само от чужбина, а момичетата били българки. Услугата била мъжете да си избират кое от тях да гледат онлайн по бельо. Провеждали и разговори. Имало и секс пред камерата. Болшинството от клиентите били араби, турци и германци.

Гери разказала на клиента си от Саудитска Арабия, че всъщност й се налага да припечелва по този начин, защото е преживяла голяма трагедия, останала е сама и без пари. В действителност тя е осиновено дете.

Гери обаче разбрала тази информация, когато била на 18 г. По това време бащата вече бил починал, а майката - бивша учителка, не успяла да се справи с яростта и отчуждението на Гери. Като ученичка тя била талантлива и награждавана цигуларка.

Впечатлен от красотата на момичето, което по това време изглеждало като сълза, и разчустван от съдбата му, чужденецът се влюбил в него. Споделил, че иска българка за жена, защото негов приятел се оженил за българка и бил впечатлен от възпи­танието ѝ. 

След известно време предложил брак на Гери и тя се съгласила. Саудитецът си изкарал виза и пристигнал в България. Направили официален годеж и той сложил диамантен пръстен на ръката ѝ, а тя напуснала сайта.

"Три месеца живял с нея тук. Малко преди да изтече визата му, той й казал - сега се прибирам в моята страна, ти избери жилище за бъдещото ни семейство, провери на колко вноски може да се плати и аз ще започна да ти изпращам пари. Вече се виждал женен за нея, деца, басейн, веранди. Гери наистина избрала жилище и фирмата-посредник уговорила продавача да бъде изплатено на 3 вноски. Кандидат-женихът изпратил парите за две от тях и тя ги внесла. 

Отделно получавала пари за наем на апартамент в скъп квартал в София, както и по 1500 евро седмична издръжка. Получила и пари да си купи чисто нова кола. Той просто се чувствал длъжен да я издържа като своя жена", разказаха от детективската агенция.

Финансовите претенции на Гери обаче непрекъснато нараствали под най-различни предлози. Бъдещият ѝ съпруг започнал да се съмнява, че нещо не е наред и се свързал с детективи у нас. Разследването им показало, че бившата цигуларка е станала пленница на наркотиците, които купува с неговите пари. 

Освен това е и бисексуална и живее с любовница в апартамента под наем. Вози я с колата, купува й дрехи в моловете.

Детективите препоръчали на чужденеца да спре да изпраща пари, той отново си изкарал виза и пристигнал в България. Отначало Гери искала да се срещат само в хотел, но той настоял да отиде в апартамента под наем. 

Като влязъл там, ахнал - той бил превърнат в комуна, а навсякъде царели хаос и мръсотия. Третата вноска за бъдещото семейно жилище така и не била платена и сделката пропаднала.

"Накрая Гери от красавица се беше превърнала в превъртяла наркоманка. Виждахме я с нож в ръката на улицата, с озъбена физиономия Последната ни информация за нея е, че отново започна да си търси клиенти по интернет", разказаха детективите.

Кандидат-женихът се върнал в страната си разорен, тъй като загубил по Гери 100 000 евро, както и работата си в добра фирма. Мъжът бил разочарован и отчаян, а и вече имал проблеми със семейството си.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Масови протести срещу цените на горивата
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2023 г.
Опасна борова процесионка
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: