Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Betano определи фаворитите за топ 3 през новия сезон в Първа лига на България
Автор: Екип Ruse24.bg 16:24 / 30.06.2022Коментари (0)542
©
Сезон 2022/23 в българското футболно първенство Първа лига започва след броени дни. На 8 юли е стартът на футболния шампионат, като шампионът Лудогорец ще бъде в действие още в първия ден, а сезонът се открива с мач между отборите на Ботев Пловдив и новака Хебър. На всички срещи в Betano букмейкър има голямо разнообразие от опции за залагане. Чуждестранният бетинг сайт, който се радва на голям успех у нас, е приготвил богата тама от дългосрочни пазари на Първа лига. Феновете на българския футбол може да залагате на шампион, отбори да завършат в топ 3, в топ 6, на последните 2 места или пък водещите тимове да завършат редовния сезон без загуба като домакини.

Изглежда според Betano много трудно някой отбор може да измести Лудогорец, Левски и ЦСКА от топ 3. На този дългосрочен пазар това са големите фаворити, като ставките са много ниски. Естествено, Лудогорец е с най-нисък коефициент - 1.01, като изглежда невъзможно отборът да не е в тройката, а и е фаворит отново да спечели титлата. Ставката за Левски да бъде в топ 3 в края на сезона е 1.28, докато за ЦСКА е 1.33. Отборите на Ботев Пловдив и ЦСКА 1948 следват в списъка на Бетано, но коефициентите за тях са много по-високи. За "канарчетата" е 3.15, докато за ЦСКА 1948 е 5.25. "Червените“ правят силна селекция това лято и ще бъдат водени от Любо Пенев, но въпреки това ще бъде голям подвиг, ако се преборят за позиция в топ 3.

Отборът на Левски не е завършвал в тройката от сезон 2018/19. Тогава "сините“ станаха трети, а пред тях бяха ЦСКА и Лудогорец. Очаква се подобна да бъде подредбата в Първа лига и през предстоящия сезон. Левски обаче е с по-големи шансове от ЦСКА да завърши на второто място според Betano. Букмейкърът дава леко предимство на "сините“, които направиха страхотен финал на сезон 2021/22. Левски под ръководството на Мъри Стоилов изглежда много силен отбор и ще се стреми да съкрати изоставането в последните години до Лудогорец. Селекцията отговаря на целите на "сините“ и като нищо при добър старт на сезон 2022/23 на "Герена“ да се заговори за шампионската титла. В Бетано има много атрактивен залог Левски да не загуби в редовния сезон на "Герена“. Коефициентът е 6.50 и феновете на "сините“ със сигурност ще изпробват тази страхотна опция.

За ЦСКА сезон 2022/23 ще бъде много важен. Естествено, очакванията са тимът от "Българска армия“ да бъде в топ 3. Но ЦСКА има за цел да спечели титлата и да сложи край на хегемонията на Лудогорец. Няколко седмици след идването на Саша Илич в Борисовата градина нещата не изглеждат много променени. ЦСКА не впечатли по време на предсезонната си подготовка, не се подсили и с много играчи, така че феновете на "армейците“ с право протестират и заявиха, че клубът продължава да се управлява аматьорски. Все пак ЦСКА има още време да се подобри и ще видим дали ще успее да финишира пред Лудогорец и Левски в Първа лига.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Великден 2024 г.
Избори за председател на БСП
Парламентарни избори 2024
Бум на коклюш в България
Енергийна криза
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: