Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Бивша тв водеща се запознава с мъжа си на погребение
Автор: Екип Ruse24.bg 08:51 / 18.04.2024Коментари (0)783
©
Бившата водеща на сутрешния блок на bTV Биляна Гавазова, която заряза изненадващо преди две години синия екран, за да се занимава с частен бизнес, го е закъсала. От няколко месеца нейната фирма за пиар и маркетинг е приключила дейността си. Очарователната брюнетка обаче не показва, че е нещастна - Инстаграм профилът й е пълен с позитивна енергия, раздава усмивки от снимки и видеа, посещава различни дестинации и се радва на добър житейски статус.

Тези, които я познават обаче, се чудят на широките й усмивки и се питат - къде отиде болезнената амбициозност на госпожа "Чети етикета“, както се казваше нейната рубрика по bTV. Тя демонстрираше абсолютна независимост и самочувствие, което понякога дразни тези, които не я познават. Съдружничката на Биляна - Тереза Захариева, още преди месеци е напуснала фирмата, която двете създадоха. Те ползваха услугите на състоятелни бизнесмени които със  сигурност са давали щедра лепта за началото на бизнес начинанието. Освен това агенцията им обслужваше и една от най-големите и най-мощни търговски вериги, за което Гавазова сама се похвали в социалните мрежи. С нея тя проведе голяма дискусия за качеството на храната.

Сега Биби (както я наричат) обича да дава съвети във видеата, които пуска на страницата си, показва нова визия - много по-женствена и пъстра, ту с развети къдрици, ту с изправена коса, което радва последователите й.

Изглежда Биляна е постигнала някаква собствена нирвана или просто е намерила начин да скрие притесненията си от недобрия край на бизнес авантюрата й, на която тя се реши през пролетта на 2022 г., когато изненадващо по собствено желание напусна първата частна телевизия. В момента журналистката се води единствен собственик на дружеството но на практика то не развива абсолютно никаква дейност. Вижда се, че и сайтът, през който потенциални клиенти биха могли да се свържат с бившата тв водеща и да се възползват от услугите й, не функционира.

Нейни авери от телевизията подсказват, че бившата им колежка май търси начини да се върне отново на екран. Все пак тогава тя получаваше доста свежи пари - около 6 хиляди лева. С  фирмата си обаче тя за цяла година има дори по-малко оборот от месечната си заплата от bTV.

Сега тя се е отдала на сина си Александър, който през май ще навърши 9 години. Мъжът й Тодор, с когото се познават от доста години преди да станат семейство, е този, които носи парите вкъщи и издържа семейството. Той има шоурум за обзавеждане на бани и кухни на бул. "Черни връх“ в София. Посетили го твърдят, че той е насочен към по-заможни клиенти и засега бизнесът му вървял много добре. Преди да се захване с тази дейност, той се е занимавал с компютри и продажба на вина.

Всъщност мъжът на Гавазова има брат еднояйчен близнак - Хрисим, което понякога предизвиква усмивки сред тези, които не ги познават и ги видят заедно. Иначе Тодор и Биляна се запознават на погребението на свой общ приятел. Семейството им живее в затворен комплекс в "Манастирски ливади“. Наблизо до жилището им беше и апартаментът на костинбродския славей Азис. Биби често е споделяла, че иска второ дете, но засега не е ясно дали 43-годишната журналистка ще се реши на подобна стъпка, пише "Галерия“.

Още по темата: общо новини по темата: 5024
30.04.2024 »
30.04.2024 »
30.04.2024 »
30.04.2024 »
30.04.2024 »
30.04.2024 »
предишна страница [ 1/838 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
Изграждане на Национална детска болница в София
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: