Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Бившата на Ицо Хазарта: На господин депутата искам да кажа, че ще се моли дъщеря ни да прилича на мен
Автор: Екип Ruse24.bg 12:41 / 02.12.2021Коментари (1)590
©
Тежката съдебна битка между новоизбрания депутат от "Продължаваме промяната" Ицо Хазарта и бившата му съпруга Диана Котева вече е в историята. Върховният касационен съд отсъдил преди седмица да бъдат възстановени родителските права на майката над 17-годишната Аделина.

Това е последната инстанция, решението не подлежи на обжалване и е окончателно. Диана спечели делото в Софийския градски съд още през януари тази година, но Хазарта обжалва, защото се беше зарекъл, че голямата му щерка няма да види майка си, докато не навърши 18 години, и Върховният касационен съд трябваше да се произнесе окончателно.

Припомняме, че рапърът лиши Диана от родителските права върху момичето през 2015 и оттогава започнаха дългите съдебни битки между бившите съпрузи, които се развеждат през 2007 година, пише "Галерия".

"Правата над дъщеря ми Ади, които ми бяха грозно и престъпно отнети, са ми възстановени окончателно от ВКС. На господин депутата искам само едно да кажа: Христо, оттук до края на живота ти ще се молиш дъщеря ни да прилича на мен. Защото недай си боже някой като теб да се опита да постъпи с нея така, както ти с мен, тя ще се оправи. Бог да те благослови!“, изригна Диана срещу бившия си мъж в социалните мрежи.

Въпреки решението на съда обаче на майката ще й е трудно да възстанови връзката с дъщеря си, която не е виждала от седем години. Затова и тя ще се консултира с психолог как да поднови прекъснатите отношения. Заради решението на съда социалните би трябвало вече да се ангажират и да предоставят на Диана възможност да вижда детето си, защото до този момент това не се случваше, пише още изданието.

"Ицо не ми вдига телефона в дните, отредени ми за срещи от съда. Вратата не ми се отваря с мотива, че детето не иска да ме вижда. Ходила съм със съдия изпълнител, с полиция, със социалните, жалби съм подавала, но така и не успях. Допускам, че тя не иска да ме вижда, но ще направя всичко възможно да се чувства добре с мен, без да я настройвам срещу когото и да било", сподели Диана.

Самата Аделина казала пред съда, че има желание да общува с майка си, ако тя зачита нейното мнение. Момичето е по-близко с татко си, който се грижи за него от 12-годишна.

Още по темата: общо новини по темата: 2863
04.10.2022 »
24.09.2022 »
14.08.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/478 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Има един термин ,който в подредените страни ,психолози и специалисти наричат СРО. Синдром на Родителското отчуждение. Тук нито съд,ни полиция,ни социални са обучени,запознати или ги вълнува дали едно дете е в този психологически плен от обсебващия го родител. А го има. Доказано е ,че такива родители(без значение баща или майка) нямат капацитет да възпитават,да бъдат родители ,а са отглеждащи пазванти. Това е психическо заболяване и в някои страни на такива родители отнемат децата им и ги дават на другия. Този Ицо Хазарта е типичен пример на идиот. Щом може да отчуждиш детето си от другия родител ,да не го вижда без основателна причина ,значи ти си му влиял върху психиката от невръстна възраст. Това дете е осакатено и ни съд ,ни институции може да промени нещо. Психолозите биха постигнали успех само при воля от двете страни. Ако едната чопли и настройва подмолно детето след срещата с психолог,всичко е Бош лаф. За мен този индивид е Боклук и не се изненадвам,че ще стане депутат от боклукчийска партия.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Поскъпване на хранителните продукти
Борба за влияние в Близкия Изток
Влизането на България в Шенген
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: