Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Блатечки изплю камъчето за Диляна
Автор: Екип Ruse24.bg 10:32 / 22.01.2022Коментари (0)649
©
"Не съм сам по отношение на жените. Да, живея с Диляна Попова, но не знам някои от моите колеги, които са по-популярни, да не са секссимволи. Тези етикети се използват постоянно, а то звезди в България колко да са..." Това сподели един от най-харесваните български актьори - Асен Блатечки, допълвайки: "Според жените секси ми е гласът, погледът, според някои и тялото".

Четирикратният шампион на България на Федерацията по традиционно карате вече е на 50 години, които изобщо не му личат. Преди 7 години двамата с Диляна Попова станаха родители на Борил, а малко преди това започна любовната им история. Старт за новия му живот стана секссцена в "Стъклен дом", след която двамата са неразделни. Междувременно Асен напусна жена си Катерина и заживя с моделката. Официално обаче Блатечки няма брак нито с майката на дъщеря си, нито с Диляна Попова, в перфектни отношения е и с двете и не е "лошо" момче в живота по думите му. "Само на екрана съм лошо момче", казва красавецът.

Само след дни ще се излъчи поредният филм, в който актьорът участва – сръбският "Южен вятър 2: Ускорение". Феновете на високите скорости ще са доволни от продължението на култовата продукция, която тръгва по кината у нас на 4 февруари. В лентата Асен влиза в ролята на наркопласьора Борис.

Междувременно тръгна и премиерата на първата в България кугър постановка - "Кучки", на която той е режисьор. В постановката участват: Невена Бозукова - Неве, Албена Павлова, Станимир Гъмов, Даниел Пеев и Петьо Петков-Шайбата.

"Познавам Рафи Шарт, автора на пиесата, който е обещал да дойде, когато може, и да ни гледа на живо. В нея става дума за жени на средна възраст, които се забавляват в компанията на млади мъже. Това съм го виждал в Тексас в едно заведение. Там имаше много симпатични мъже, които търсеха компанията на по-възрастни от тях жени. Искам да кажа, че тук не става дума за възрастови граници, за любовта граница и години нямат думата, а просто за това, че когато не си щастлив, трябва да направиш всичко възможно, че да промениш средата, без значение дали си стар, или млад. Темите в тази постановка това третират и, разбира се, тя е за хора над 12 години, другите просто няма да я разберат поради възрастта си", смее се актьорът, който е и режисьор и продуцент и на други постановки.

Кугарите (от англ. "пума") са зрели жени, които предпочитат да имат интимни отношения със значително по-млади от тях мъже. "Смешно и тъжно е", но отношенията между хората най-силно ме забавляват", обяснява Асен Блатечки, цитиран от "България Днес".

Още по темата: общо новини по темата: 2863
04.10.2022 »
24.09.2022 »
14.08.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/478 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Бойни спортове
Парламентарни избори 2024
Поскъпване на хранителните продукти
Почина сливенският митрополит Иоаникий
Изчезна 12-годишно дете от Перник
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: