Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Бодурова с гневен пост за имитацията на Гърбов в "Капките": Пародия, унижават себе си
Автор: Екип Ruse24.bg 09:34 / 08.03.2023Коментари (12)510
© Facebook
Естрадната легенда Кичка Бодурова публикува гневен пост в личния си профил във Facebook. Публикацията е в отговор на имитацията на Христо Гърбов в предаването "Като две капки вода". В последното предаване в центъра на шоуто бяха Кали и Христо Гърбов, съответно в ролите на Панайот Панайотов и Кичка Бодурова. Двете имитации бяха препратки към скандала от лятото, който избухна между двамата певци - Кичка Бодурова и Панайот Панайотов.

Кали се появи като българския естраден певец Панайот Панайотов.

"Поздравявам те, Кали. Видях себе си в теб“, сподели Панайотов, който беше сред публиката, заедно със съпругата си Емилия Панайотова, на която е посветена и песента "Хей, шопкиньо“. 

Веднага след нея Христо Гърбов се появи на сцената като естрадна легенда –Кичка Бодурова с "Пея за всички приятели". Опитите му обаче да се доближи до оригинала, не бяха успешни. Феновете на Кичка взривиха социалните мрежи, като заявиха, че това изпълнение е пълна пародия и подигравка с певицата.

Нейната реакция не закъсня. Ето какво написа Кичка Бодурова в социалната мрежа: "Разбрах за опита за имитация на моя образ. Доколкото си спомням това предаване заслужаваше името си -“Като 2 капки вода", защото имаше добри попадения на имитации. Но явно, че талантите са се изчерпали и сега трябва да добавят една думичка към името си - пародия. Аз се гордея с моя живот и кариера, с любовта на хиляди, с моето семейство. И гледайки тази “пародия", аз много се забавлявах. Но виждах тези, които участваха с букетчетата си като мравчици около микрофона, който не се ползваше успешно, без да мислят, че всъщност унижават себе си.

Никой не може да изтрие нищо от това, което съм направила, нито наградите които съм донесла за България, нито може да намали банковите ми сметки. Аз обичам родината си, ще бъда вярна докрай на моите фенове и за тях издавам нов албум, 30- и поред, който ще представя на 1 юли в Летен театър Варна и на 17 юли в Летен театър Бургас. Мисля, че на никого не преча с тези 2 концерта.

/само 2, защото бях обвинена, че идвам да взимам хляба на другите/.

Оооо, момичета…. И утре по-кротко - ако танцувате на масата, бъдете сигурни, че чашите няма да се обърнат! Аз мислено ще бъда с вас!".

Още по темата: общо новини по темата: 5782
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 02.04.2023 г.
0
 
 
п******а Гърбов да не забравя че на колеги не се погаждат такива кални номера защото тоягата има два края !!!
0
 
 
Гърбов когато и да го отстреляш ще е много късно.... Пълен тааашакъ е.... Още от най глупавото шоу в България УЛИЦАТА, заедно с плешака Лафазана, си е толкова некадърен..... Щом кумиците го пуснат и превключвам веднага..... Баба WC, с китарата, гатанките, големия ТУР, домоуправител.... Пълна пародия на актьор.... Горе долу в столичаните бива, ама навсякъде е...., да не казвам..... А като мъж, той трябваше веднага да откаже тази нагласена песен за него.... Но пусти 1000 ЛЕВА на предаване.... Мамка му.... До когааааа... Вече 10 сезона кай не поканиха 1 ВИП.... само кодупи... Само ТУРБОТА, ДЖЕФЕРОВИЧ, БЕЛИЯ ЗЪБ, НЕНЧОВЦИ, ИГНАТОВА, НОЙЗИ.... ХАХАХА..... АКО НЕ Е В КАПКИТЕ, ЩЕ Е В БРАДЪР, СТАНИ БОГАТ, СЪРВАЙВЪР, ЧЕРЕШКИ, МАСЛИНКИ, МАСКИТЕ,..... И ТАЗИ ДАРА ЕКИМОВА И ДРУГАТА ДАРА... КОЙ ГИ ЧУУУКАА, ЧЕ СА ТАМ, ОНАЗИ МИХАЕЛА МАРИНОВА, ФИЛЕВА????? УЖАС, УЖАС..... БЯХ СЕ ЗАРЕКЪЛ НИКАКВИ ТУРСКИ СЕРИАЛИ, АМА МАЙ ВЕЧЕ ТЕ СА МИ ПО ИНТЕРЕСНИ .. ХАХАХА
Aнонимен
на 09.03.2023 г.
0
 
 
Гр.гърбов и другите от комиците не се вписват другаде освен в комиците но незнам това бТВ все спира успешните неща за сметка на лаладжийските предавания които вече и бабите едва ли гледат,а това предаване е толкова елементарно,нищо ново едни и същи имитации и се разменят само журито малко се допълва и с това се изчерпва лиготиите на Рачков и дебелия Геро край нямат,това си е мое мнение и никой не ангажирам с него
Aнонимен
на 09.03.2023 г.
0
 
 
Г-жо Бодурова,приела сте много лично този факт с имитацията на Вашия образ. Дълбоко вярвам в това,че никой не си е поставил тенденционно цел да Ви унижава. Напротив! Хората Ви обичат,самата аз съм една от гях. Много Ви харесвам, песните,сценичното Ви поведение,това колко сте искрена,как умрете да увличат публиката с мелодичните песни, с това,как се раздават безрезервно на концертите. Аз редовно ги посещавам. Беше ми много забавно на тази имитация,защото Гърков беше прихванат Вашата поверие и си го изигра много забавно,благодарение на таланта си и усета си на актьор. А това,че нито тембъра на гласа,нито мелодията пък да не говоря че и текста не знаеше,е,това беше жива пародия. Но той не е певец,а е актьор в край на краищата. И какво е виновен той,че такъв е регламентът на предаването и участниците не успяват да изтеглят образ,който могат да изиграят. Е,тук според мен е бедата на това предаване,в регламента нещо куца. А иначе хората много Ви харесват,аз съм една от тях. И винаги ще е така.
Aнонимен
на 09.03.2023 г.
0
 
 
И Кица и Гърбов са много неприятни персони
Aнонимен
на 08.03.2023 г.
0
 
 
Тази жена не живее в България идва си да и платят за концерт и пак изчезва.00
Aнонимен
на 08.03.2023 г.
0
 
 
М мн злоба,гърбов е посредствен и пъленпрозззтак.
Aнонимен
на 08.03.2023 г.
Aнонимен
на 08.03.2023 г.
0
 
 
Киче, този който пя песента ти си е пародия и в театъра. Едно голямо НИЩООО
Aнонимен
на 08.03.2023 г.
0
 
 
Баба Кица с коментар! Не съм гледал Хр. Гърбов в ролята и, затова се питам дали е успял да докара съскащия гръцки акцент от гръцкия и период и оригиналния хамерикански от американския и период?
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: