Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Братът на Краси Радков работи за най-богатия човек на света, но не може да си намери жена
Автор: Екип Ruse24.bg 10:43 / 11.02.2021Коментари (0)738
©
Братът на комика Краси Радков - Емил, от година и един месец работи за най-богатия човек в света - Илън Мъск, в Щатите. Работата му е на частно към фирмата на милиардера - "Соларсити. До 2019 г. Емил Радков е бил шеф във фирма "Вивит гро", в която се занимавал с проектиране нa LED технологии и иновативни проекти.

"Имам 41 американски патента, свързани с най-разнообразни услуги, но винаги е предизвикателство да продължаваш напред и аз не спирам", представя себе си по-големият брат на Краси Радков. Фирмата "Соларсити" се слива с "Тесла" и днес предлага услуги за съхранение на енергия в допълнение към слънчеви панели, произведени с помощта на технологията на "Тесла".

В момента Мъск е само член на Съвета на директорите на компанията "Соларсити", основана от негови братовчеди. От 7 януари Илън бе обявен за най-богатия човек на планетата, измествайки основателя на "Амазон" Джеф Безос.

"Винаги съм се гордял с брат ми. Имаше период, в който му търсех жена, но и това премина. Той е със седем години по-голям от мен и в момента живее в Кайл, щата Тексас, САЩ", представя брат си Краси Радков.

Баткото на комика няма нищо общо нито с актьорското майсторство, нито с изкуството. Той е човек на точните науки сериозен учен, химик и изобретател от малък. Преди да почне да работи на частно, Емил Радков е работил и за НАCA, където взима добра заплата. Преди да замине за Щатите, Емил гледа Краси като собствен син. Баща им умира, докато по-малкият брат е още ученик. Майка им, която работила като лекар, си отива през 1999 г., а бащата е следовател към МВР.

"Много искам брат ми да се задоми. Постоянно се среща с различни хора, но жените му са малко трудни като контакт. Не че е срамежлив, но трябва някой да го побутне малко", шегува се Радков с батко си. 

"Трудно ми е да си намеря сериозна партньорка", споделя от своя страна по-големия брат на комика. В спомените му той е трябвало по-бързо да порасне след кончината на майка им и баща им и това го е направило много отговорен човек, който нямал време да ходи по дискотеки и да се забавлява с момичета.

"Краси беше много палаво дете, трудно го прибирах от улицата. Случвало се е от време на време да го усмиря с някое шамарче, но не е бил проблемен", споделя баткото на актьора, когато бе тост в "Шоуто на Слави" преди години. За разлика от Краси, Емил е вундеркинд, печели като на шега и олимпиадите пo математика и химия. Обича да чете и да слуша класическа музика.

Докато Краси е студент, батко му вече следва в Щатите. И за разлика от състудентите си по куклено майсторство в НАТФИ3, които едва свързват двата края, Радков често получавал долари от Америка. Емил рядко си идва у нас, като последния път, когато братята били заедно, е, когато наследникът на Радков Теодор, навършил 1 година през лятото. Емил заминава за Щатите през 1992 г., след като спечелва аспирантура в Колумбийския университет, пише "България Днес".

Първото посещение на Краси Радков в Америка е през 1995 г., когато все още е бил студент в НАТФИ3 "Кр. Сарафов". Останал 10 дни при батко си. Емо и друг път го канил да остане и за постоянно, но актьорът си харесвал работата при Слави Трифонов.

"Защо играеш само простаци?", го пита възмутено брат му, когато идва да гледа шоуто. "Играя това, което трябва, брат ми. Пресъздаваме фолклора", казва през смях Краси и слага точка на разговора.

За разлика от брат си, комикът нямал никакво желание да живее извън България. "Брат ми тук изкарва доста добра заплата, а и всички го обожават, какво повече да иска, но аз не знам какво бих могъл да правя тук", радва се на успехите на брат си Емил.

Още по темата: общо новини по темата: 2352
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/392 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: