Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Българско зайче на Плейбой стана тв водеща в Италия
Автор: Екип Ruse24.bg 10:33 / 08.09.2022Коментари (0)590
Наше зайче на италианския "Плейбой" стана водеща на футболно предаване на Ботуша!

Чаровната Петя Богданова, която изгря на корицата на еротичното списание в страната на Силвио Берлускони, Марчело Липи и Роберто Баджо, си партнира с мъж на екрана на телевизия "Теленова". Предаването се казва "Новастадио", излъчва се на живо и коментира футболните двубои в Италия.

"Започнах на 31 август. Преди никога не съм се интересувала от футбол, но целият ми живот някак ме връща към него. Ето например преди 4 години работех в международния футболен музей в Милано. Сега заради предаването започнах да се интересувам и да чета спортни новини", разказа пред "България Днес" брюнетката.

Петя е щастлива от летящия си трансфер в "Теленова", защото работата в телевизия е динамична, а не монотонна и всеки ден научава нови неща.

"Информацията се мени, новините са различни, хората също. Истина е, че спортните предавания са придружени винаги от красиви жени просто защото зрителите основно са мъже и няма друг дълбок философски замисъл. Така както в сериалите, гледани основно от дами, е пълно с красиви синеоки актьори. Такъв е шоубизнесът и животът като цяло", казва тв водещата.

Богданова разкрива, че е фенка на "Интер", докато всички нейни приятели са привърженици на вечния враг "Милан".

"Това в Италия е както вечното дерби "Левски"-ЦСКА в България", споделя спортната коментаторка. Имайки поглед както върху родния, така и на италианския футбол, Петя прогнозира категорична победа на "Рома" над българския шампион "Лудогорец" в четвъртък с 3:1 в първия мач на разградските "орли" от груповата фаза на турнира Лига Европа.

Красавицата не си пада особено по футболисти. Не е имала връзка с играч на терена и твърди, че едва ли ще има.

"Не казвам никога все пак, но ще видим. Както всички момичета и аз харесвам Роналдо, но не толкова на външен вид или игра, а като амбиция и непрестанна воля за преследване на мечтите. Той е доказателство, че ако много силно искаш нещо то непременно се сбъдва. Трябва само да не се отказваш пред трудностите по пътя и да не губиш вяра", казва Петя.

Звездата от италианския "Плейбой" e родена и израснала в Карлово. На 19 години заминава за Милано, за да уча икономика. Но творческата й личност отправя поглед не към цифрите и изчисленията, а към актьорското майсторство.

"Постепенно започнах да се снимам в множество реклами и филми. Бях и едно от лицата на италианския "Плейбой". С течение на времето станах ководеща в местната телевизия в Ломбардия - "ТелеЛомбардия", където водех музикално предаване", споделя за опита си на Ботуша чаровната брюнетка.

След "ТелеЛомбардия" Петя се мести в друга италианска телевизия - "Алма тв". Там Богданова също е ководеща, този път на шоупредаване за магии.

"Магьосник показва различни номера пред камерите и зрителите, канят се различни гости, а хора от публиката изпращат свои фокуси, които се излъчват", разказва още нашата Снежанка.

Българската звезда от италианския "Плейбой" спасява и бежанци. Изкусителната Петя участва в клип на асоциация "Анимус" за закрила на търсещите нов живот от войната бегълци.

Във видеото сексапилната брюнетка влиза в образа на фризьорката Десислава, която дава работа на бежанка, осигурявайки й доходи, ангажираност и социална адаптация.

"Да помагам на бежанци е лична кауза за мен и много се радвам, че помогнах. Винаги съм насреща по всякакви начини да сме полезни на тези хора", сподели Петя.

Още по темата: общо новини по темата: 5782
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: