Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Бяха ли проблемите на Australian Open изненада за букмейкърите?
Автор: Екип Ruse24.bg 17:36 / 22.02.2021Коментари (0)836
©
Australian Open е първият тенис турнири от Големия шлем за годината, като много често той показва и каква ще е годината за даден играч. Този път обаче надпреварата в Австралия е малко по-различна, поради епидемичната обстановка и всеки пристигащ в страната трябваше да прекара 14-дневна карантина. Ако пък в полета на даден играч е имало поне един заразен, карантината придобива още по-строги рамки и тенисистите не трябва да напускат своята хотелска стая. На мнозина им се случи именно това, а на останалите, сред които и Григор Димитров, беше позволено да провеждат ежедневни тренировки само с един единствен играч. Така българинът и белгиецът Давид Гофен прекараха две седмици със съвместни тренировки и спаринг мачове. Извънредната ситуация пък накара някои от играчите напълно да пропуснат турнира, като подобен е случаят и на Роджър Федерер, който посочи причина своята доскорошна контузия, но неведнъж е споделял, че не е съгласен с предложените условия. 

Разбира се, големият проблем на всички поставени под карантина е, не толкова, че няма да могат да напускат своята хотелска стая, а това, че няма как да провеждат нормални тренировки. Две седмици, в които те няма как да стъпят на корта и то точно преди началото на турнира. По-предвидливите кацнаха в Австралия повече от месец преди Australian Open, за да имат възможност да върнат формата си след карантината. 

Голямата промяна в тренировъчния процес пък нямаше как да не се отрази и на физическото състояние на играчите, като много от тях получиха различни травми. Най-често те се оплакваха от разтежения в областта на корема, като те се дължат именно на отслабената мускулатура там. Например, италианецът Матео Беретини дори не успя да излезе на корта в осминафиналния си мач срещу Стефанос Циципас, а Джокович беше на крачка да отпадне още през първата седмица, отново заради такъв проблем. Въпреки доста по-различната ситуация, нямаше голяма промяна сред определяните за фаворити от букмейкърите. Разбира се, че можеше да се очакват изненади, дължащи се именно да неоптималната физическа форма, но на кого изолацията се е отразила по-зле е трудно да се определи.

Едно от местата, където можеше да бъдат открити различни възможности за залози на Australian Open е сайтът на Bwin, като там бяха включени пазари за всички изиграни срещи, а също така и опция за избор на краен победител в надпреварите при мъжете и при жените. Повече за възможностите, които платформата за залози предлага ще откриете в сайта на Efirbet - efirbet.com/bwin, като там специалисти в областта на залозите разкриват тънкостите в този бранш.

От началото на Australian Open пък, залози за турнира могат да бъдат открити и в Price Boost секцията на Bwin. В нея попадат различни комбинирани залози със завишени коефициенти. Например, имаше предложение за това Наоми Осака и Серина Уилямс да спечелят своите четвъртфинални срещи без да загубят нито един сет, като стандартната ставка за подобен залог бе в размер на 3.30, но с Price Boost тя бе увеличена до 3.75. От 5.75 до 7.00 пък беше скочил коефициентът за това Григор Димитров да спечели първия си сет срещу Аслан Карацев с резултат 6:1 или 6:2.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Февруари 2023 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Актуални теми
Природни стихии
Бюджет 2024
Бум на коклюш в България
49-ото Народно събрание
Закупуване на самолети F-16
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: