Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Цеци Лудата глава с първи думи за Денис Теофиков след трагедията
Автор: Екип Ruse24.bg 13:36 / 29.10.2021Коментари (0)908
©
Денис Теофиков е сънувал как лети и как всички плачат на погребението му. Това разказа ексклузивно пред "България Днес" Диджей Цеци Лудата глава. Той и продуцентът Николай Пашев бяха атакувани от близки и познати на Денис, че са допринесли за неговите проблеми.

"Приятелката на Денис – Алекса, го е завела при психиатър заради паникатаките и състоянията, в които е изпадал. Пандемията и липсата на участия му се отрази. За него сцената беше всичко", разкрива специално за вестника Цеци.

Музикантът разказва, че през последните две седмици Денис е приемал лекарства, предписани от психиатър. По думите на 40-годишния Цеци, който също минава през тежко психологическо разстройство, първоначално хапчетата засилват и обострят всички симптоми и Денис просто не е успял да прескочи тези състояния.

"Денис е споделил на Алекса, че е сънувал как лети и после как всички плачат на неговото погребение. Седял е и си е скубал косата. Доколкото разбрах, са го водили и при различни ходжи, които са се опитвали да му помогнат. Като се е прибирал, е говорил за Господ, а Денис никога преди не е говорил за това. И последната седмица е разпитвал приятелите си кой на кой етаж и къде живее", допълва още Цеци.

"Приемах го като свой син, той беше част от семейството ми. Имам две деца, на 5 и 10 г., всички сме в траур и страдаме за него. Нямам нищо общо със смъртта му", отговаря диджеят на нападките срещу него, че именно той има вина за трагичната кончина на Теофиков.

Потърсихме Цеци след десетки публикации в различни интернет издания, както и спекулации в социалните мрежи, че именно той и колегата му Николай Пашев са виновни за самоубийството на Денис. Според някои изпълнители озвучителят и продуцентът са подлагали Денис на сериозен натиск, свързан с работата.

"Дал съм му всичко, което съм научил през годините. Работихме много, обичахме се много, имахме хубави спомени, наричаше ме татко, винаги съм искал да помагам на родители му, защото от малък го взех да работим заедно."

Цеци признава, че с Денис са имали и хубави, и лоши моменти, но винаги работата и добрите отношения са надделявали.

"Да, карал съм му се, правил съм му забележки. Спасявал съм го неведнъж от проблеми с пари, лихвари и всякакви подобни глупости. Той получаваше много сериозни пари за годините си, харчеше ги безразборно. Предлагах му да си вземе апартамент на изплащане, за да има нещо зад гърба си. На едно от последните му участия, като му давах хонорара, му казах: "Знаеш ли, няма да ги дам на теб, а на Алекса, за да не ги изхарчиш." Вкарваше се в интриги, оправял съм му бъркотиите", разказва още Цеци.

Диджеят, който от години ври и кипи в музикалния бизнес, е категоричен в едно: "Денис Теофиков наркотици не е взимал! Нито пиеше алкохол. Излезе съдебната експертиза след инцидента, която показва, че в кръвта му няма никакви упойващи вещества!".

През последната седмица в медиите се появява противоречива информация относно това дали Денис е приел някакъв коктейл от опиати, които са го подтикнали към самоубийството. По думите на Цеци и според съдебните документи, които той цитира, момчето е било в адекватно състояние и не е бил под влияние на наркотици или алкохол. Диджеят е сигурен, че 21-годишният певец не е издържал на натиска на шоубизнеса. Озвучителят е категоричен, че не всеки може да понесе напрежението, което неминуемо има в музикалния бранш.

"Трябва да си готов и за възхода, и за паденията. Музикалният бизнес може много да ти даде, но да ти вземе още повече", споделя Цеци.

Самият той признава, че от няколко месеца се бори с тежки паникатаки и психологическо разстройство. Диджеят приема лекарства, изписани от психиатър, и дори е имал период, в който е бил обездвижен на легло от проблемите, които има. Цеци разкрива, че това е и причината да спре да работи с Денис Теофиков. Двамата не са се срещали от края на август, когато младият изпълнител и приятелката му Алекса отиват при него на морето да го видят.

По думите на диджея другият, спряган за виновник за смъртта на момчето, продуцентът Николай Пашев, също не се чувства добре и приема трагичната кончина много тежко. "България Днес" направи опит да се свърже с Пашев, но телефонът му бе изключен.

"Всички тези хора, които ме обвиняват, търсят само и единствено поле на изява и реклама. Това бяха пиявици, които искаха да смучат финансово от него и неговото семейство. Тези, които пишат в инстаграм и фейсбук, това са хора, които искаха да се залепят за него. Болно ми е, като чета тези неща! Тези хора бяха като кърлежи, съжалявам, че последните 6 месеца съм на медикаменти и съм болен и не бях до него", завършва разговора Цеци Лудата Глава.

Още по темата: общо новини по темата: 29
09.02.2024 »
07.10.2023 »
22.09.2023 »
30.08.2023 »
12.08.2023 »
23.03.2023 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: