Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Чалга изпълнители скочиха срещу Луна: Всяка жаба трябва да си знае гьола
Автор: Екип Ruse24.bg 15:47 / 12.10.2021Коментари (1)566
©
Чалга изпълнителите масово не подкрепят колежката си Луна в начинанието й да стане президент, установи проверка на "България Днес" .

"Всяка жаба трябва да си знае гьола - коментира пред вестника Сашо Роман. - Уважавам много Луна. Но не бих гласувал за нея, нито бих я подкрепил", добави още изпълнителят на "Мой ангеле". Певецът е категоричен, че професиите не трябва да се мешат и всеки трябва да се изявява там, където се е доказал и може да даде най-много, а не да се пробва в нови поприща. По тази причина Сашо Роман няма да застане зад кандидатурата на фолкпевицата.

Подобно е мнението и на голяма част от останалите чалгаджии. Повечето от тях се смеят, когато ги попитат дали биха подкрепили русокосата изпълнителка да влезе на "Дондуков" 2. Повечето фолкпевци са категорични, че колежката им е страхотен певец и шоумен, но е несериозно да се бърка в политиката.

Луна не е президентът и на Кали. Певицата, изпяла вечния хит "4-4-2", не подкрепя кандидатурата на колежката си.

"Луна е много добра, чиста жена. Говори добре. Казва правилни неща. Не се е излагала. Не пие, не пуши. Но просто не е моят президент. Имам друго виждане за този пост. Човекът на него трябва да има нужното образование. Да познава икономическите обстановки в другите страни. Не знам дали Луна е наясно с тези неща. Не я познавам толкова добре. Не сме първи приятелки", анализира Кали. Кали от години се вълнува от политиката в страната. Тя следи под лупа всичко случващо се у нас. Певицата не вижда огромна разлика от останалите кандидати за "Донкуков" 2.

"Кандидатурата на Луна е несериозна! Ала според законите всеки, който отговаря на условията, може да бъде издигнат за поста. Луна може да не става за президент, но е перфектен шоумен. Вижте само как попада във всички новинарски емисии. Възхищавам й се за смелостта. Евала й правя", споделя още Кали. Изпълнителката смята, че ако Луна не е попфолк певица, а от друг жанр, би имала по-голям шанс да събере повече гласове. "Лошото в България е, че 90% от хората слушат чалга, ала избират друго. И не си признават, че са чалгари. Луна сама ще си е виновна, че няма да бъде избрана. Песните й не се харесват от всички. За мен не й отиват на възрастта, но това е друга тема", добавя Кали.

Жестоко обиден на Луна е Константин. Хитовият изпълнител е получил покана да бъде вице на кандидат президента. Офертата разгневява Коцето. Според певеца няма как някой да стои над него.

"Луна ми се обади с офертата да съм й вице. Първо много се смях. Но Луна каза, че говори напълно сериозно. Казах й, че отказвам. Кръвно й се обидих след предложението. Няма как Коцето да е втора цигулка. Винаги съм бил победител. В колкото и формата да съм участвал, все съм печелил. Бил съм на най-високото стъпало. Не може да съм на второ място. Не може Луна да е над мен. Ако ми бе предложила да съм аз президент, а тя вице, не се знае какво бих отговорил", обясни пред "България Днес" изпълнителят. Коцето не пожела да коментира дали би подкрепил Луна на предстоящия вот след малко повече от месец. Преди дни стана ясно, че и друг музикант отказва на блондинката. Иво Димчев също получава покана за дясна ръка на Луна, ала не откликва на поканата.

От своя страна колежката на Луна Таня Боева е на мнение, че Луна не трябва да бъде отписвана. Певицата вярва, че България, по подобие на САЩ, се е превърнала в страната на неограничените възможности.

"Нищо не се знае. Желая успех на Луна. Щом има право да се кандидатира, защо да не го направи. Още не съм мислила дали ще я подкрепя за изборите. Не съм навътре в политиката", каза Таня Боева.

До редакционното приключване на броя самата Луна не бе открита, за да коментира отказа на колегите й да подкрепят кандидатурата й.

Още по темата: общо новини по темата: 2352
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/392 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 13.10.2021 г.
0
 
 
Абсурдна е нейната амбиция и даже смешна и.. Забавна!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Близки издирват Димитър Малинов
Кабинетът "Денков - Габриел"
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Мартенски музикални дни 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: