Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Черната Златка показва в срамно клипче бива ли я в плътските удоволствия? Подозира бившия си за изтеклите +18 компромати
Автор: Екип Ruse24.bg 11:54 / 18.07.2018Коментари (0)2511
©
Вече цяла седмица най-големите палавници се наслаждават на сочен +18  видеоклип с участието на Златка Димитрова. Или поне така гласи заглавието на 6-минутния запис, намерил място в някои от най-популярните интернет сайтове за възрастни "Bulgarian whore Zlatka Black fucked hard", пише "Таблоид“.

Запознати с драмите около личния живот на обявената през 2016-а за Майка на годината плеймейтка подозират, че инкриминиращият запис е дело на бившата й половинка – бизнесмена от Луковит Мирослав. "Голямата любов" на цицорестата бургазлийка се оказа изключително отмъстителен и след като развалиха семейната идилия, не само напъди Златка като мръсно коте и си прибра всички подаръци, начело с джипа "Рейндж Роувър", но и всячески се старае да я омаскари.

"Не съм предполагала с какъв човек съм живяла толкова години. Явно този наглед щедър и великодушен мъж е една дребна, селска душичка", жалва се Златка.

Тя твърди, че кадрите в порносайтовете не са с нейно участие, а са разпространени само за да нарушат душевния й комфорт с новото гадже. Според други обаче е възможно тепърва да изскачат още компромати от бурното минало на бургазлийката. Говори се, че преди няколко години тя се подвизавала в еротичния клуб "Бабилон" в центъра на Виена. Черната Златка имала заснета и вулгарна еротична фотосесия, на гърба на порнографията, където в детайли се виждали най-интимните й зони.

Както стана ясно, плеймейтката не остана дълго сама и от известно време топли леглото на женен мъж – Галин Гочев. Златка успя набързо да раздели новия си избраник с майката на детето му, точно както навремето постъпи и с Миро. Новият на брюнетката също не е беден. Има няколко оборотни автомивки, автомонтьор е, кара и мотори. 

Така и не стана ясно каква е причината за раздялата на Златка и Миро, но явно двамата не таят твърде добри чувства един към друг. "За пореден път ще помоля всички, загрижени за моя личен живот, да престанат да ми задават махленски въпроси с надеждата да разберат някоя клюка. Какво се случва в леглото ми не е обществена кауза и не би трябвало да ви интересува. Имайте малко уважение, за да не ви изхвърля от профила си", изригна бургазлийката наскоро. Тя заяви, че от последните новини за нея, единственото вярно нещо е името й.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Световна черна хроника
Поскъпване на хранителните продукти
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: