Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Черни облаци надвиснаха над Юлиан Вергов
Автор: Екип Ruse24.bg 09:40 / 10.04.2023Коментари (0)377
©
Юлиан Вергов уж имаше много поддръжници във войната с Диана Димитрова, която го обвини, че я е пребил, но колегите му малко по малко започват да му обръщат гръб. Първо го махнаха от шоуто на Нова тв "Като две капки вода", а сега е заменен в спектакъл, в който участваше заедно със своята учителка по актьорско майсторство – Цветана Манева. 

Спектакълът, в който се очертава Юлиан Вергов да прекрати участието си, е "За любовта" по текстове на Яна Борисова, която тази година взе награда "Икар" за най-добра пиеса. Това е единственото представление, в което към момента се изявява Цветана Манева. Възрастната актриса обяви през май миналата година, че слиза от сцената, но през есента се завърна именно в "За любовта". Проектът беше замислен като театрално-музикален пърформънс, с който Яна Борисова да отпразнува своя юбилей, но тъй като се оказа успешен, последваха още много представления. Освен Манева, в него бяха ангажирани Юлиан Вергов, който се води неин любим ученик, Стефан Вълдобрев, Дарин Ангелов, Боряна Братоева и др.

Първото име, което изчезна от проекта, след като гръмна скандалът с побоя над Диана Димитрова, беше на Стефан Вълдобрев. Той досега не е се е изказал официално по темата, припомня Hot Arena. Когато след месеци мълчание Вергов обяви позицията си – че не е имал връзка с колежката си, че не я е бил, а само я е нападнал словесно заради нещо, което видял в телефона на 15-годишната си тогава дъщеря, родните артисти скочиха масово в негова защита. Стефан Вълдобрев обаче бе сред тези, които не написаха в социалните мрежи нищо по темата. Това, че той вече няма да се изявява в "За любовта", не направи кой знае какво впечатление на никого. Така или иначе актьорът, който е по-известен като музикант, продължава да участва в друг спектакъл по текст на Яна Борисова – "С гръб към залеза", където Вергов се е случвало да го замества.

От 24 април се очаква на мястото на Вергов в "За любовта" да излиза колегата му Александър Сано. Всички обявени към момента представяния след тази дата, са без Юлиан. Яна Борисова официално застана на страната на актьора в конфликта му с Диана Димитрова. Тя публикува на официалната си страница във Фейсбук неговата позиция, обявявайки, че безусловно го подкрепя. "Никога няма да спра да защитавам актьорите, с които работя. Никога няма да позволя да ги обиждат, заплашват или нараняват. Нямам други средства, но имам... думите! Внимавайте!

Юлиан Вергов е един от актьорите, с които работя. И аз се гордея с това", написа Борисова. И въпреки това засега май не предвижда да го включва в свои проекти, след като изиграе това, за което е бил ангажиран преди скандала. Разбира се, възможно е отсъствието на актьора да се дължи на негова ангажираност в други проекти.

Още по темата: общо новини по темата: 72
06.02.2024 »
15.12.2023 »
10.12.2023 »
19.09.2023 »
21.06.2023 »
31.05.2023 »
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Световна черна хроника
Поскъпване на хранителните продукти
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: